|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Kapljica SMSender - slanje poruka preko VIP WEBSMS-a iz Firefox toolbara
![]() Changelog: -------------- v1.3 - do 10 primatelja jedne poruke - spremanje više korisničkih računa i ULTRA ![]() - import/export imenika ![]() ![]() ... to su onako, najvazniji dijelovi nogo updatea, moram reći da se malo ponosim svime ovime. Hvala svima koji su mi pomogli ovim prijedlozima, kako nisam samo pisao na ovom forumu, ne znam vise tko je sta predlozio, no ako se osjecate zapostavljenima, slobodno mi posaljite mail, i stavit cu link na vas, vasu stranicu ili tako nesto, i napisat da ste predlozili neku od opcija. To je ukratko to, ako imate pitanje ili vam nešto nije jasno kontaktirajte me (bolje na mail) ili posjetit stranice Kapljice, upute su detaljne Uživajte i javljajte primjedbe i greške ovdje ili na SUPPORT! Zadnje izmijenjeno od: kapljica.NET. 27.02.2009. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zanimljivo i korisno, a s obzirom da se ne radi o komercijalnoj upotrebi - svakako podupiremo ovako nešto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ideja je odlična, svaka čast. Do nedavno sam imao neki program preko kojeg sam slao te poruke, ali dok njega otvorim, logiram se, prođe dosta vremena. Prije stisnem link iz bookmarka i napravim istu stvar. Zanima me može li se shortcut ALT+X promijeniti u nešto drugo? Npr., na ovom forumu taj shortcut pokreće "napredan" oblik postanja. Isto tako me zanima je li add-on izvediv u obliku sidebara? Kad monitor ima samo 800 piksela visine, bitna je svaka točkica. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Imam problem sa instalacijom. Dakle instaliram doticni program, restartim firefox, nakon restarta toolbar-a mi nema, a u add-ons, options od kapljica vipsms sender mi je sivo, te nemogu odabrati. Probo sam reinstalacijom, ali opet isto. Koristim firefox 3.0.5.Da li netko zna rijesenje problema? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
možeš probat sljedeće: obriši Kapljicu,odi na Tools->Error Console i tamo odaberi CLEAR, nakon toga probaj instalirat kapljicu, pa se nakon instalacije vrati u Error Console i pošalji što sve tamo piše.. pa ćemo vidjet. Moguće da će ti pokazat grešku u nekom .js file-u na 1xxx liniji...e, ako ti to pokaže, stvarno en znam šta je, probaj reinstall FF-a... Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: kapljica.NET. 08.01.2009. u 11:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
predobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
No chrome package registered for chrome://piclens/content/cooliris-32.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://piclens/content/cooliris-32.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png Samo je to izbacilo.I jos nesto vezano uz pcexpert. Opet ista stvar. Idem ja probat reinstal firefox pa javim kak je proslo. EDIT: reinstaliro.opet isto sve. iste errore izbacuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Samo ga odvuci u Firefox i ponudit će ti instalaciju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Inače, radi odlično, svaka čast kapljica.NET ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
bump v1.3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo ja se prvi žalim na bugove... Fatalne! Samom instalacijom i restartom addon postaje neupotrebljiv... ![]() Toolbar se jednostavno proširi u nedogled, nemoguće je scrolati prema dolje.. A najbolje je to što uza njega imam 10ak tabova otvorenih koje ne vidim.. Molim nekoga da mi uploada verziju 1.2... Hvala.. EDIT: Evo kontaktirao autora, i dao mi link stare verzije: http://www.kapljica.net/kss/kss_v1.2.xpi Pa kome ne radi na FF-u 3.0.7, neka koristi staru, radi kao podmazana... Zadnje izmijenjeno od: Valg. 28.02.2009. u 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
/
|
Radi v1.3 (Firefox 2 korisim) ko beba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
Fantastično! ![]() Sve radi kao sat, ali fali samo jedna jedina stvarčica da bi bilo savršeno...naime bilo bi odlično kad bi se mogla napraviti ikona koja bi automatski pokretala/otvarala Kapljica toolbar, a koja bi se mogla dodati negdje na Firefoxu. Npr. za Stumble Upon toolbar postoji ikona/button koji služi za otvaranje/zatvaranje njegovog toolbara, a može se dodati bilo gdje na Firefoxovo sučelje pomoću okvira Customize... drag and drop metodom. ![]() Slika: |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
To je to što je trebalo...bravo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
Super! ![]() Ne zaboravi najaviti najnoviju verziju kad bude gotova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
v1.4 - IKONICA za pokazat/sakrit toolbar - KRATICA za pokazat/sakrit toolbar ALT+K - dodani ljudi koji su pridonijeli u "contributors" (To je kad odete na About KSS, tamo gdje su vam sve ekstenzije) ...i tako...ako se netko osjeća oštećenim ili ne želi biti u tom popisu neka mi se javi na kontakt... eto, enjoy ![]() p.s. popravljeni bugovi na VISTI, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Svaka pohvala za ovo... Cist ok... Al kad bi mogli malo sredit to slanje... 15 poruka mi je premalo... I jos pisu reklame... Ma bilo je fora za probat... Al ostajem na imbotu za msn... Samo zbog ovoga: Danas mogu poslati ukupno 3533/8355 SMS poruka ! Ah... 100 poruka dnevno od mene svima koje znam... Hehe... Pusa
![]() |
#30 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
To je samo dodatak VIP WebSMS-u kojem je ogranicenje 15 poruka dnevno, tako da to oni ne mogu mijenjati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|