![]() |
Kapljica SMSender - slanje poruka preko VIP WEBSMS-a iz Firefox toolbara
Changelog: -------------- v1.3 - do 10 primatelja jedne poruke - spremanje više korisničkih računa i ULTRA :D laka izmjena - import/export imenika :D:D ... to su onako, najvazniji dijelovi nogo updatea, moram reći da se malo ponosim svime ovime. Hvala svima koji su mi pomogli ovim prijedlozima, kako nisam samo pisao na ovom forumu, ne znam vise tko je sta predlozio, no ako se osjecate zapostavljenima, slobodno mi posaljite mail, i stavit cu link na vas, vasu stranicu ili tako nesto, i napisat da ste predlozili neku od opcija. To je ukratko to, ako imate pitanje ili vam nešto nije jasno kontaktirajte me (bolje na mail) ili posjetit stranice Kapljice, upute su detaljne Uživajte i javljajte primjedbe i greške ovdje ili na SUPPORT! |
Zanimljivo i korisno, a s obzirom da se ne radi o komercijalnoj upotrebi - svakako podupiremo ovako nešto...
|
Da, ideja je odlična, svaka čast. Do nedavno sam imao neki program preko kojeg sam slao te poruke, ali dok njega otvorim, logiram se, prođe dosta vremena. Prije stisnem link iz bookmarka i napravim istu stvar.
Zanima me može li se shortcut ALT+X promijeniti u nešto drugo? Npr., na ovom forumu taj shortcut pokreće "napredan" oblik postanja. Isto tako me zanima je li add-on izvediv u obliku sidebara? Kad monitor ima samo 800 piksela visine, bitna je svaka točkica. :) |
savrseno samo sto na webstranici pise samo asdfg
|
|
Citiraj:
Radi sada ;) |
Imam problem sa instalacijom. Dakle instaliram doticni program, restartim firefox, nakon restarta toolbar-a mi nema, a u add-ons, options od kapljica vipsms sender mi je sivo, te nemogu odabrati. Probo sam reinstalacijom, ali opet isto.
Koristim firefox 3.0.5.Da li netko zna rijesenje problema? Hvala unaprijed |
Citiraj:
možeš probat sljedeće: obriši Kapljicu,odi na Tools->Error Console i tamo odaberi CLEAR, nakon toga probaj instalirat kapljicu, pa se nakon instalacije vrati u Error Console i pošalji što sve tamo piše.. pa ćemo vidjet. Moguće da će ti pokazat grešku u nekom .js file-u na 1xxx liniji...e, ako ti to pokaže, stvarno en znam šta je, probaj reinstall FF-a... Pozdrav |
svaka čast.....super funkcionalna i korisna stvar......:chears:
|
predobro :) ovo mi je trebalo, onaj VipSMSSender je takoder dobar al ima bugova...i svaki put moram otvarat program, ovo je doslovce na dohvat ruke. pohvala :beer:
|
No chrome package registered for chrome://piclens/content/cooliris-32.png
No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://piclens/content/cooliris-32.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png No chrome package registered for chrome://kss/skin/kapljica_ikona.png Samo je to izbacilo.I jos nesto vezano uz pcexpert. Opet ista stvar. Idem ja probat reinstal firefox pa javim kak je proslo. EDIT: reinstaliro.opet isto sve. iste errore izbacuje |
Citiraj:
|
kako da pokrenem file... ono šta skinem preko tvog linka nemam čime pokrenut
file se zove: kss_v1.2.xpi |
Samo ga odvuci u Firefox i ponudit će ti instalaciju...
|
ok radi...
moze li se obrisati reklama da kada dodjde SMS da ne pise u zagradi??? |
Citiraj:
|
zanima me kako radi ona funkcija OdgNaMoj . Da li je to opcija mi onaj kojem posaljem poruku odgovori na moj broj? Probao sam sa tele2,i ne radi . Mozda radi samo sa vipom?
|
Citiraj:
Inače, radi odlično, svaka čast kapljica.NET :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bump
v1.3 :D |
Evo ja se prvi žalim na bugove... Fatalne!
Samom instalacijom i restartom addon postaje neupotrebljiv... http://www.imagesforme.com/out.php/t...apljicabug.jpg Toolbar se jednostavno proširi u nedogled, nemoguće je scrolati prema dolje.. A najbolje je to što uza njega imam 10ak tabova otvorenih koje ne vidim.. Molim nekoga da mi uploada verziju 1.2... Hvala.. EDIT: Evo kontaktirao autora, i dao mi link stare verzije: http://www.kapljica.net/kss/kss_v1.2.xpi Pa kome ne radi na FF-u 3.0.7, neka koristi staru, radi kao podmazana... |
Radi v1.3 (Firefox 2 korisim) ko beba :) dost mi je falilo spremanje računa jer ih imam ~8 pa nikak da sve zapamtim pa stalno gledaj, pa kopiraj itd. :beer:
|
Radi mi 1.3 na FF 3.0.6 uredno. Dobar posao. :)
|
1 privitaka
Fantastično! :respekt:
Sve radi kao sat, ali fali samo jedna jedina stvarčica da bi bilo savršeno...naime bilo bi odlično kad bi se mogla napraviti ikona koja bi automatski pokretala/otvarala Kapljica toolbar, a koja bi se mogla dodati negdje na Firefoxu. Npr. za Stumble Upon toolbar postoji ikona/button koji služi za otvaranje/zatvaranje njegovog toolbara, a može se dodati bilo gdje na Firefoxovo sučelje pomoću okvira Customize... drag and drop metodom. :) Slika: Privitak 9399 |
Citiraj:
To je to što je trebalo...bravo :) |
Super! :goood:
Ne zaboravi najaviti najnoviju verziju kad bude gotova. ;) |
v1.4
- IKONICA za pokazat/sakrit toolbar - KRATICA za pokazat/sakrit toolbar ALT+K - dodani ljudi koji su pridonijeli u "contributors" (To je kad odete na About KSS, tamo gdje su vam sve ekstenzije) ...i tako...ako se netko osjeća oštećenim ili ne želi biti u tom popisu neka mi se javi na kontakt... eto, enjoy ;) p.s. popravljeni bugovi na VISTI, hvala :) |
Svaka pohvala za ovo... Cist ok... Al kad bi mogli malo sredit to slanje... 15 poruka mi je premalo... I jos pisu reklame... Ma bilo je fora za probat...
Al ostajem na imbotu za msn... Samo zbog ovoga: Danas mogu poslati ukupno 3533/8355 SMS poruka ! Ah... 100 poruka dnevno od mene svima koje znam... Hehe... Pusa |
To je samo dodatak VIP WebSMS-u kojem je ogranicenje 15 poruka dnevno, tako da to oni ne mogu mijenjati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |