|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ode slika dok uštekam SSD
Novi ssd, čim ga uštekam u konfu, zbrlja se slika na ekranu, slično ko kad ode ram na grafičkoj, samo su crno bijele crte po ekranu. Ponekad samo u gornjem dijelu, ponekad po cijelom. I to odmah, kod inicijalizacije BIOS-a, cca 5-10s nakon paljenja. Grafička je nedavno mijenjana a i ok radi bez SSD-a tako da mislim da nije do nje. Napajanje je isto nedavno zamijenjeno. Konfa nije baš najnovija, ssd je intel 335 serije 240GB Probam noviji BIOS staviti ili da reklamiram SSD? Any ideas? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Daj ti ipak probaj drugo napajanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj drugi SATA kabel ili drugi sata power kabel za SSD. Ovo mi izgleda kao kratki spoj na kabelima od napajanja SSDa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Probal SSD u drugi komp, prilikom prepoznavanja u BIOS-u mi se smrzaval, nisam ni u BIOS mogao ući. Pritiskom na "del" upalile su se sve 3 lampice na tastaturi i zmrzo se. Probao drugi data kabel SSD proradio. Super, znači kabel je krivac. Stavim ga drugi dan u komp za koji je namjenjen, opet isto. Nakon x preštekavanja mijenjanja kablova, proradio u drugom kompu, stavim win gore, sve radi. Ali pošto sam samo klonirao particije da ne moram instalirati programčiće gore neke aktivacije nisu prošle pa sam ga privremeno otkopčao i stavio natrag stari disk, pa reko budem nanovo klonirao. Ali sljedeći dan (danas) prilikom palljenja opet se slika blesavi i opet nakon 3-4 preštekavanja po s-ata portovima matične opet proradi... Jel moguće da je neka greška elektronike pa da proradi tek dok se malo zagrije? Jer svaki put je proradio nakon nekog vremena...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Miriše na reklamaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fx
Datum registracije: Sep 2007
|
Napajanje teško da može biti problem SSD-u jer malo troše. SSD je vjerovatno gecrk. Reklamiraj ako je pod garancijom. btw. ako sam dobro prijetio, uštekao si SSD u upaljeni komp? To ti baš i nije pametno... osim ako je esata port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|