|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() neznam dal je to kaj su deli pozitivno ili negativno .. uglavnom mene smeta .... a to je da baca alerte kad god nekaj pokusam instalirati pa cak i kad pokrenem control panel i koristim recimo computer managment ili tak nekaj ... uglavnom evo u attachu primjer toga kaj hice ...
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mene to isto nervira i nemam blage kako da ga ''stišam'' odkad je ova nova verzija izašla tako je agresivan postao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
zone suite je odlična stvar.... treba ga samo malo poštelat.... prekopaj opcije i sredi ih, po defaltu nisu dobre.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni radi normalno. Ti i tamo pita za novi program da li dopuštam pristup, "nauči" da npr. može i poslje mudro šuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Jebiga ... zivkaj RAK-a na more, ima da mu se digne ... ponos i smješak će ga ozariti - da malko čuje / vidi geek talka. Obzirom da s draganom baš i ne može tako komunicirati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
prije bum potrgal sve svoje ribicke stape nego da idem opet formatirati hardove .. prekjucer sam bil reinstaliral windowze i sad stvarno nemam volje ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Lose su to slozili, mislim super je to kaj moze detektirati kad jedan program pokrece drugi a da to moze iskoristiti i za pristup netu i sl. ali moraju dati mogucnost biranja. Nekad pozelim da mi to ignorira ali ovako moram trpit ![]() Danas sam isprobavao jednu grafu pa sam stavljao drivere (ATI-jeve) i bio 5 puta upozoren ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Magister Mundi sum!
|
aaaa....... kad sam videl e-mail koji me obavjestava da je neko odgovoril u ovom threadu i tam vidim da je Costa odgovoril vec ja mislim kak je sad napisal da to popravim .. a kad tam i on mora trpeti ... ![]()
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Hehe, morali bumo čekati novu verziju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|