![]() |
Zone alarm pro 6......
neznam dal je to kaj su deli pozitivno ili negativno .. uglavnom mene smeta .... a to je da baca alerte kad god nekaj pokusam instalirati pa cak i kad pokrenem control panel i koristim recimo computer managment ili tak nekaj ... uglavnom evo u attachu primjer toga kaj hice ...
|
Mene to isto nervira i nemam blage kako da ga ''stišam'' odkad je ova nova verzija izašla tako je agresivan postao:D
|
Citiraj:
|
zone suite je odlična stvar....
treba ga samo malo poštelat.... prekopaj opcije i sredi ih, po defaltu nisu dobre.... |
Meni radi normalno.
Ti i tamo pita za novi program da li dopuštam pristup, "nauči" da npr. može i poslje mudro šuti:) |
Mislim da bi click na " Apply this .... " pomogla neizmjerno :D
|
kliknem ja da on zapamti kaj sam ja njemu rekel kad me je nekaj pital .... ali svaki put nekaj novo zmisli ....
|
Citiraj:
Jebiga ... zivkaj RAK-a na more, ima da mu se digne ... ponos i smješak će ga ozariti - da malko čuje / vidi geek talka. Obzirom da s draganom baš i ne može tako komunicirati :D |
Citiraj:
prije bum potrgal sve svoje ribicke stape nego da idem opet formatirati hardove .. prekjucer sam bil reinstaliral windowze i sad stvarno nemam volje :( |
Lose su to slozili, mislim super je to kaj moze detektirati kad jedan program pokrece drugi a da to moze iskoristiti i za pristup netu i sl. ali moraju dati mogucnost biranja. Nekad pozelim da mi to ignorira ali ovako moram trpit :D
Danas sam isprobavao jednu grafu pa sam stavljao drivere (ATI-jeve) i bio 5 puta upozoren :D |
aaaa....... kad sam videl e-mail koji me obavjestava da je neko odgovoril u ovom threadu i tam vidim da je Costa odgovoril vec ja mislim kak je sad napisal da to popravim .. a kad tam i on mora trpeti ...:D
|
Hehe, morali bumo čekati novu verziju :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |