|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
airlive i backtrack
Znači krenimo redom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
lsusb /etc/init.d/networking start Misliš koristit Backtrack i biti 133t haxz0r? Uhvati se čitanja. Odavde moš počet.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
backtrack po defaultu ne koristi mrezne adaptere. pretpostavljam da zelis testirati jacinu wep enkripcije ![]() ugl, prvi korak ti je da u terminal upises "airmon-ng" i trebalo bi ti izlistati sve wlan adaptere ako se ne varam, tvoj adapter bude na poziciji wlan1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako se misliš spajat na mrežu imaš pod services start networking negdje, tako i za network manager. Za testiranje mreže doma imaš grimwepa, to ti je u radio network analysis tamo negdje. S tim ti je po meni najjednostavnije. edit: ili wifite umjesto grimwepa, noviji je i trebao bi biti i bolji ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 29.03.2011. u 17:39. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja sam imao dosta problema spojiti wl 1700 na backtrack, dok nisam vidio onu ikonicu s oznakom USB u samom backtracku. Na njoj moraš naći airlive wl 1600 il već koju god i staviti kvačicu na connect ako nije. Meni je nakon toga sve radilo bez greške. Isto tako pazi koju verziju backtracka imaš, navodno s nekima ne rade te antenice. Ja imam backtrack 4 final.
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sve je to lijepo, al treba tipkat ![]() Ak imaš live cd ili usb onda grimwepa. Ako imaš neku malu instalaciju na hardu onda skineš wifite i... ./wifite.py -all -nowpa i popiješ kavu u miru a za to vrijeme čuda ![]()
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Namjeravam kupiti Kasens G5000 no malo mi je sumnjiva ta firma. Što bi mi preporučili? |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
bi mi mogel netko preporuciti wordlist za testiranje wpa zastite? po mogucnosti da se opali dl link na forum ili meni na pm ![]() također, je moguce na virtualnoj mašini upogoniti cuda procesore? znam da je moguce na cistokrvnoj instalaciji, ali za virtualku neznam. u pocetku sam imal problema s testiranjem wep-a u virtualki, ali skuzil sam da onda trebam wireles karticu puknuti u monitor mode ![]() Airlive wl1700USB je adapter |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mslim da nema GPGPU suport na virtualnoj mašini. A wordlist, mislim da je najveći (valjda i najbolji onda) ovaj http://www.renderlab.net/projects/WPA-tables/ Uglavnom neznam ako su linkovi/torrenti aktivni, ako nisu guglaj 33gb WPA dictionari |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Moj adapter na laptopu se aktivira tek kada ga stopiram i startam ponovo. tj. ne da se aktivira nego moze raditi s airdumpom.... airmon-ng (da dobijes listu interfejsa) airmon-ng stop airmon-ng start |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Neznam jel jos uvijek tako, ali s bt2 je meni startanje Kismeta popalilo sve wifi adaptere. Imao sam ugradjeni (monitor) i vanjski pcmcia. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
bok, da ne otvaram novu temu, vezano za backtrack 5. molio bih recite mi koju komanud točno moram upisati da predzadnji korak bude brže ? ono kada se vrti brojka pod DATA, treba min. 10000 da bih mogao crackati , a ovo ide doslovce jedan po jedan. Hvala ! |
![]() |
#15 |
Guest
|
aireplay-ng -3 -b (bssid) -h 00:11:22:33:44:55 (interface) te nakon toga bih trebao još jednu komandu upisati da se ubrže proces prikupljanja data i onda upisem aircrack... Hvala |
![]() |
#16 |
Premium
|
//terminal tab 1 airodump-ng -c (channel) -w (file name) --bssid (bssid) (interface) //terminal tab 2 aireplay-ng -1 0 -a (bssid) -h 00:11:22:33:44:55 -e (essid) (interface) //ja ovdje ne koristim essid i -h //terminal tab 3 aireplay-ng -3 -b (bssid) -h 00:11:22:33:44:55 (interface) //takodjer bez -h u pravilu, svaki wep bez mac filtera pada u roku 5-10min, ovisi od signala. ti vjerojatno negdje grjesis. imas svoj router, stavi wep i eksperimentiraj ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
aireplay-ng -3 -b (bssid) -h 00:11:22:33:44:55 (interface) te nakon toga bih trebao još jednu komandu upisati da se ubrže proces prikupljanja data i onda upisem aircrack... Hvala |
signal je super ali svejedno ide sporo...
![]() upišem ovo : aireplay-ng -3 -b (bssid) -h 00:11:22:33:44:55 (interface) te nakon toga bih trebao još jednu komandu upisati da se ubrže proces prikupljanja data i onda upisem aircrack... Hvala |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
Ahhh...neda mi se objašnjavat...evo pa uživaj.. ![]() http://www.aircrack-ng.org/doku.php?..._packet_replay
#20 |
Guest
|
uspio sam. očigledno je onaj put nekaj bilo sporo... uglavnom radi.. recite mi jednu stvar, kada se spojim na tuđi router dali ta osoba može vidjeti koje stranice sam posjetio i sl.. odnosno što sam surfao i radio ili samo može vidjeti ip adresu kao spojenog clienta ? odnosno kaj sve može vidjeti i gdje bih mogao pronaći instrukcije za wpa i wpa2 cracking ? imam backtrack 5. Hvala ! Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 30.05.2011. u 11:05. |
![]() |
#22 |
Guest
|
|
![]() |
#23 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
Ja imam poprilicno problema. Ovde sam opisao sta sam sve probao (mozda bi bilo lakse napisati sta jos nisam probao), pa ako zelis pogledaj: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=218966 Hvala! |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
pozz..imam bt 5 i radio sam na Gerix i lagano probijam wpa. Sad me zanima kako wpa 2 otkljucat cuo sam da tebaju neke tablice cca 33 gb su velike Ima li ko da je radio s time ? Neko s iskustvom wpa2-psk ? Imam jednu mreu u kvartu i imam 99 posto signal pa bi ju volio se spojit na nju =) Zadnje izmijenjeno od: zoki-kt. 11.01.2012. u 22:52. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
neki dan sam otkljucao wpa2wpa ccmp tkip psk od susjeda samo radi probe (rjecnikom) tako da je ista procedura mozes i rainbow tablice ali one su ti 33gb za skinit(s njima nisam pokusavao) |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno je mislio na WEP a u riječnik je bio namjerno stavljen pass od routera ili je pass bio tipa 1234...? |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
sifra nije bila komplicirana ali ipak je trebalo 6,5h da dodje do te rjeci. slabo vrti procesor morat cu stavit da ide preko grafike ali nemam vremena. inace OclHashcat-plus je prog za wpa crack preko gpu ali nisam pokusao Zadnje izmijenjeno od: ScheiSSman. 12.01.2012. u 10:38. |
|
![]() |
![]() |
|
|