|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
America's Army 3.0
![]() Citiraj:
Citiraj:
LINK: America's Army, Registracija, AA3 Site Odsada je i aktivna... Downloadajte je. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
skidam prek njihovog onog nekog lunchera, prvo se vuklo ko krepano, a sad full speed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
pa skidaj ko ja, u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja igrao betu preko fileplanetovog installera, i sad kaže mi uninstall beta (da instalira full verziju) samo što nemože unistalirat jel program koristi file kojeg želi izbrisat dok briše XD. Čak i ako ga ručno izbrišem , svaki put ga opet stvori. Debilana Zadnje izmijenjeno od: Viperus. 17.06.2009. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
JEl se treba na novo registrirat decki, imam stari account na 70 honoru. KOlko sam cuo pocinjat ce se ispocetka o.O?
![]() |
#7 |
Premium
|
dada ispočetka sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Brat od Đon Vejna
|
Mknuli snajp? damn... Zanima me kako ce sada biti organiziran aaotracker .. @bero: ni meni se ne validira ili sta vec oce, ogromna je navala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
još 3 min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Brat od Đon Vejna
|
dl a preko 400 kbyt/s ![]() NOT- pukla mi veza i sad nis ne downloada, prokleti t-scum i dlink, vjerojatno bi bilo gotovo do sad
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 17.06.2009. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne zeli me validirat, kaze da mi je login krivi, kad idem na forgot password, baca praznu stranu, izgleda da su taj dio zaboravili stavit na server. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Brat od Đon Vejna
|
Instalirala se igra!!!! pokusao sam se ubacit na neki server ali izbacilo mi send/dont send error sad cu probat sve skuzit, te obavit par treninga prije spavanja edit1: igra je pas mater detaljnija, necu stic sve pregledat danas veceras jer mi se spava...a i primjetio sam da je dost spora u loadinzima edit2: http://www.imagesforme.com/show.php/546950_aa2.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/546949_aa1.JPG edit3: jos uvijek nije update-alo status ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 18.06.2009. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni se sad instalira, nadam se da valja. Dvojka mi se bas nije svidjela, pogotovo kad sam se naucio na CoD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Danas sam uspio upast na par servera. Igra je prepuna potencijala ali u trenutnom stadiju ( pre-alpha otprilike ) je potpuno ali potpuno neigrivo. Samo neki od bugova koje sam doživio: Animacije se ispremiješaju tako da nakon reloada ruka ostane skroz u zraku. Nakon reloada se više ne može pucat bez obzira što radili. Kad vojnik pokupi dva oružja i zapuca sa primarnim ono što nosi na leđima također ispuca metak.... Nakon iznimno uspješnog treninga u kojem sam imao 98% pogođenih meta rečeno mi je da ne zadovoljavam ![]() Stvarni ping na official serveru bi bio divlji otprilike preko 2 sekunde jako često. Auth server nije radio a otkad je proradio ruši se ko lud. Igra se zna srušit bezveze..... To je samo djelić preživljenog i prožvljenog. Mislim da će im trebat oko pola godine da srede igru na način na koji su je zamislili.
![]() |
#22 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Totalno se slazem s tobom Michel, ja se vec 2 dana pokusavam ulogirati i jednostavno ne mogu, stalno pise try again... Pokusavam prolaziti treninge i jednog sam rijesio 100% ali pise failed :P Mislim da ce proci dosta tjedni i patcheva dok se to proradi kak spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Ma debili, serveri ti malo zapamte treninge malo ne. Ja prešo sve, pisalo mi to, slj dan ništa, a dan nakon da sam prešo do medic traninga. Neznam jel se to serveri stalno ruše pa backupiraju stare podatke ili šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
evo meni sad instaliralo nešta ![]() ja igrao do pola 5 juče... na nekim serverima se nije moglo joinat u igru ali neki su normalno radili. sad sam probao malo igrati i sve normalno radi... izgleda da su dodali još par servera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ovo bi mogla postati mrtva igra. Dan nakon izlaska kompletna ekipa koja je radila igru je dobila otkaz. Tko će i kad napraviti patcheve bez kojih je 100% neigriva nije poznato !
![]() |
#27 |
Premium
|
Glupo pitanje oko treninga ![]() Po IGN-u prvog dana je bilo 20 000 000 konekcija, tak da ne znam koji bi to serveri mogli progutat. http://pc.ign.com/articles/996/996214p1.html Hot fix se sprema. I po izjavama devova ocekuju da ce se moci normalno igrat vec ovog vikenda. Hmm, budemo vidli. Mozebitni odgovor ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jM92KbP5VTM EDIT: moram dodat. Igrao sam na privatnom serveru. Ma igra je dobra. Da ne velim odlicna. Izgleda da je problem na relaciji autorizacijski serveri - punk buster - steam. Jer igra se vrti odlicno.
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ako je ovo istina fakat mi ih je žao. Ali ipak dolazim sa jako lošeg posla s jako lošim uvjetima , sa plaćom koja je kasnila jako dugo i neplaćenim prekovremenim i praznicima radim i tako dalje pa sam ipak napravio svoj posao. Oni nisu točka. ( Btw ja sam na kraju ipak uspio kao civil dat otkaz ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|