PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   America's Army 3.0 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=150647)

IcyTexx 17.06.2009. 19:58

America's Army 3.0

Citiraj:

America's Army (also known as AA or Army Game Project) is a video game developed by the United States Army and released as a global public relations initiative to help with recruitment. Based on the Unreal Engine 3, this version is said to put emphasis on graphical performance and on graphical flexibility to cover a greater range of PCs, as well as decreased size for the full version download. The rifles used by OPFOR will no longer be real Soviet weapons, e.g. the AK-47 and the AKS-74u Spetsnaz, but a fictional weapon system called the Obran and its derivatives, e.g. the Obran NP - an assault rifle variant - and the Obran LMK - a light machine gun variant. The Obran weapon system is based on the IMI Galil. The player's "jump" function will be radically changed.
Citiraj:

Six years after the U.S. Army revolutionized military action games with the launch of the free PC game America's Army, the U.S. Army today announced the upcoming release of America's Army 3 (AA3). America's Army 3 is the only free action game that delivers an authentic and entertaining Army experience by reflecting the training, technology, actions and career advancement of a Soldier within a unique exciting game experience. AA3, which will be rated T for Teen by the Entertainment Software Rating Board (ESRB), will be released in 2009. As with previous versions of America's Army, AA3 will be constantly updated to include new features and missions and to highlight new technologies being incorporated in today's Army.

LINK: America's Army
, Registracija, AA3 Site

Odsada je i aktivna... Downloadajte je.

thuNdeR 17.06.2009. 20:58

skidam prek njihovog onog nekog lunchera, prvo se vuklo ko krepano, a sad full speed :)

Tumor 17.06.2009. 21:00

Vec prije x dana sam preloadao na Steamu.
U 19:00 je pisalo da ce se unlockat za 1 sat, u 21:00 pise da ce se unlockat za 1 sat...

Aaaaaaa! :hitthewal:

thuNdeR 17.06.2009. 21:14

pa skidaj ko ja, u čemu je problem?

Viperus 17.06.2009. 21:31

ja igrao betu preko fileplanetovog installera, i sad kaže mi uninstall beta (da instalira full verziju) samo što nemože unistalirat jel program koristi file kojeg želi izbrisat dok briše XD. Čak i ako ga ručno izbrišem , svaki put ga opet stvori. Debilana

zkljaja 17.06.2009. 21:42

JEl se treba na novo registrirat decki, imam stari account na 70 honoru. KOlko sam cuo pocinjat ce se ispocetka o.O?

thuNdeR 17.06.2009. 21:53

dada ispočetka sve :p

BeroVK 17.06.2009. 22:25

jebemu meni pise da je prezauzet server na steamu da dekriptira sad nemrem pokrenut :hitthewal:

IcyTexx 17.06.2009. 22:46

Gamad, maknuli su snajper.

zkljaja 17.06.2009. 22:52

Mknuli snajp? damn...

Zanima me kako ce sada biti organiziran aaotracker ..

@bero: ni meni se ne validira ili sta vec oce, ogromna je navala

BeroVK 17.06.2009. 22:53

Proradilo napokon unlocka tj skida jos nes ali sporo @70kb/s :D

thuNdeR 17.06.2009. 22:54

još 3 min :p

zkljaja 17.06.2009. 23:09

dl a preko 400 kbyt/s :D

NOT- pukla mi veza i sad nis ne downloada, prokleti t-scum i dlink, vjerojatno bi bilo gotovo do sad

IcyTexx 17.06.2009. 23:12

Citiraj:

Autor papčić (Post 1364008)
Mknuli snajp? damn...

Zanima me kako ce sada biti organiziran aaotracker ..

@bero: ni meni se ne validira ili sta vec oce, ogromna je navala

Ne znam dal ce biti potrebe za aaotrackerom... AA sad sve to preuzima.

Ne zeli me validirat, kaze da mi je login krivi, kad idem na forgot password, baca praznu stranu, izgleda da su taj dio zaboravili stavit na server.

Zmalamuth 17.06.2009. 23:16

damn!
nisam uopce skuzio da to danas izlazi.
Jos 50 min do kraja, ide sa 450kb/s. :goood:

zkljaja 18.06.2009. 00:31

Instalirala se igra!!!!

pokusao sam se ubacit na neki server ali izbacilo mi send/dont send error

sad cu probat sve skuzit, te obavit par treninga prije spavanja

edit1: igra je pas mater detaljnija, necu stic sve pregledat danas veceras jer mi se spava...a i primjetio sam da je dost spora u loadinzima

edit2: http://www.imagesforme.com/show.php/546950_aa2.JPG

http://www.imagesforme.com/show.php/546949_aa1.JPG

edit3: jos uvijek nije update-alo status :(

pipe 18.06.2009. 01:23

Meni se sad instalira, nadam se da valja.

Dvojka mi se bas nije svidjela, pogotovo kad sam se naucio na CoD. :D

veve 18.06.2009. 01:48

http://img25.imageshack.us/img25/9576/31196979.th.jpg
koju glavu su mu napravili :lol2::roller:
ono lik inace ima veliku glavu kad se pogleda onaj filmic o njemu, ali tu zgleda ko balon... da svi modeli imaju takvu glavu to bi padali HS ko ludi :D

Viperus 18.06.2009. 08:10

Citiraj:

Autor papčić (Post 1363941)
JEl se treba na novo registrirat decki, imam stari account na 70 honoru. KOlko sam cuo pocinjat ce se ispocetka o.O?

Izgleda da imaš u settings - account - link with aa2 account opciju

_Cox 18.06.2009. 13:15

Serveri su im preoptereceni. Ne moze se logirat! Kazu da nisu ocekivali ovoliku navalu lol i da rade na tome.

Michel 19.06.2009. 11:24

Danas sam uspio upast na par servera. Igra je prepuna potencijala ali u trenutnom stadiju ( pre-alpha otprilike ) je potpuno ali potpuno neigrivo.

Samo neki od bugova koje sam doživio:

Animacije se ispremiješaju tako da nakon reloada ruka ostane skroz u zraku.

Nakon reloada se više ne može pucat bez obzira što radili.

Kad vojnik pokupi dva oružja i zapuca sa primarnim ono što nosi na leđima također ispuca metak....

Nakon iznimno uspješnog treninga u kojem sam imao 98% pogođenih meta
rečeno mi je da ne zadovoljavam :D

Stvarni ping na official serveru bi bio divlji otprilike preko 2 sekunde jako često.

Auth server nije radio a otkad je proradio ruši se ko lud.

Igra se zna srušit bezveze.....

To je samo djelić preživljenog i prožvljenog. Mislim da će im trebat oko pola godine da srede igru na način na koji su je zamislili.

veve 19.06.2009. 11:47

Totalno se slazem s tobom Michel, ja se vec 2 dana pokusavam ulogirati i jednostavno ne mogu, stalno pise try again...
Pokusavam prolaziti treninge i jednog sam rijesio 100% ali pise failed :P
Mislim da ce proci dosta tjedni i patcheva dok se to proradi kak spada.

Viperus 19.06.2009. 12:10

Ma debili, serveri ti malo zapamte treninge malo ne. Ja prešo sve, pisalo mi to, slj dan ništa, a dan nakon da sam prešo do medic traninga. Neznam jel se to serveri stalno ruše pa backupiraju stare podatke ili šta?

Tuna 19.06.2009. 12:10

evo meni sad instaliralo nešta :)
ja igrao do pola 5 juče... na nekim serverima se nije moglo joinat u igru ali neki su normalno radili.
sad sam probao malo igrati i sve normalno radi... izgleda da su dodali još par servera :)

Michel 19.06.2009. 17:44

Ovo bi mogla postati mrtva igra. Dan nakon izlaska kompletna ekipa koja je radila igru je dobila otkaz. Tko će i kad napraviti patcheve bez kojih je 100% neigriva nije poznato !

IcyTexx 19.06.2009. 19:45

Ajme strašno, prođem treninge i ništa se ne upiše i postavi me da opet moram radit.

Poludit ću, toliko sam se nadao u ovu igru.

Kinfa 19.06.2009. 20:12

Glupo pitanje oko treninga :kafa: Ali. Dal ste treninge prolazili on line ili offline? Ako je bilo offline mozete probat 1000 puta necete nista postic. Osobno sam imao problema sa treninzima ali sam ih sve prosao.... zavrsite uspjesno, rezultat se isti cas ne moze uploadat, ali ga imate nakon nekog vremena. Ja sam za medica probao dva puta, a priznat mi je rezultat od prvog puta. Ne odmah. Serveri su u glavnom down jer ih nemaju dovoljno i na tome rade 100%. Gotovo pa sve 2.0 servere prebacuju na 3.0.

Po IGN-u prvog dana je bilo 20 000 000 konekcija, tak da ne znam koji bi to serveri mogli progutat.

http://pc.ign.com/articles/996/996214p1.html

Hot fix se sprema. I po izjavama devova ocekuju da ce se moci normalno igrat vec ovog vikenda. Hmm, budemo vidli. Mozebitni odgovor ;)

http://www.youtube.com/watch?v=jM92KbP5VTM

EDIT: moram dodat. Igrao sam na privatnom serveru. Ma igra je dobra. Da ne velim odlicna. Izgleda da je problem na relaciji autorizacijski serveri - punk buster - steam. Jer igra se vrti odlicno.

thuNdeR 19.06.2009. 20:55

Citiraj:

Autor Michel (Post 1365440)
Ovo bi mogla postati mrtva igra. Dan nakon izlaska kompletna ekipa koja je radila igru je dobila otkaz. Tko će i kad napraviti patcheve bez kojih je 100% neigriva nije poznato !

od kud ti da informacija?

IcyTexx 19.06.2009. 21:06

http://ve3d.ign.com/articles/news/48...ickly-Silenced

Michel 19.06.2009. 21:26

Ako je ovo istina fakat mi ih je žao.
Ali ipak dolazim sa jako lošeg posla s jako lošim uvjetima , sa plaćom koja je kasnila jako dugo i neplaćenim prekovremenim i praznicima radim i tako dalje
pa sam ipak napravio svoj posao. Oni nisu točka. ( Btw ja sam na kraju ipak uspio kao civil dat otkaz :D )

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20.