![]() |
America's Army 3.0
Citiraj:
Citiraj:
LINK: America's Army, Registracija, AA3 Site Odsada je i aktivna... Downloadajte je. |
skidam prek njihovog onog nekog lunchera, prvo se vuklo ko krepano, a sad full speed :)
|
Vec prije x dana sam preloadao na Steamu.
U 19:00 je pisalo da ce se unlockat za 1 sat, u 21:00 pise da ce se unlockat za 1 sat... Aaaaaaa! :hitthewal: |
pa skidaj ko ja, u čemu je problem?
|
ja igrao betu preko fileplanetovog installera, i sad kaže mi uninstall beta (da instalira full verziju) samo što nemože unistalirat jel program koristi file kojeg želi izbrisat dok briše XD. Čak i ako ga ručno izbrišem , svaki put ga opet stvori. Debilana
|
JEl se treba na novo registrirat decki, imam stari account na 70 honoru. KOlko sam cuo pocinjat ce se ispocetka o.O?
|
dada ispočetka sve :p
|
jebemu meni pise da je prezauzet server na steamu da dekriptira sad nemrem pokrenut :hitthewal:
|
Gamad, maknuli su snajper.
|
Mknuli snajp? damn...
Zanima me kako ce sada biti organiziran aaotracker .. @bero: ni meni se ne validira ili sta vec oce, ogromna je navala |
Proradilo napokon unlocka tj skida jos nes ali sporo @70kb/s :D
|
još 3 min :p
|
dl a preko 400 kbyt/s :D
NOT- pukla mi veza i sad nis ne downloada, prokleti t-scum i dlink, vjerojatno bi bilo gotovo do sad |
Citiraj:
Ne zeli me validirat, kaze da mi je login krivi, kad idem na forgot password, baca praznu stranu, izgleda da su taj dio zaboravili stavit na server. |
damn!
nisam uopce skuzio da to danas izlazi. Jos 50 min do kraja, ide sa 450kb/s. :goood: |
Instalirala se igra!!!!
pokusao sam se ubacit na neki server ali izbacilo mi send/dont send error sad cu probat sve skuzit, te obavit par treninga prije spavanja edit1: igra je pas mater detaljnija, necu stic sve pregledat danas veceras jer mi se spava...a i primjetio sam da je dost spora u loadinzima edit2: http://www.imagesforme.com/show.php/546950_aa2.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/546949_aa1.JPG edit3: jos uvijek nije update-alo status :( |
Meni se sad instalira, nadam se da valja.
Dvojka mi se bas nije svidjela, pogotovo kad sam se naucio na CoD. :D |
http://img25.imageshack.us/img25/9576/31196979.th.jpg
koju glavu su mu napravili :lol2::roller: ono lik inace ima veliku glavu kad se pogleda onaj filmic o njemu, ali tu zgleda ko balon... da svi modeli imaju takvu glavu to bi padali HS ko ludi :D |
Citiraj:
|
Serveri su im preoptereceni. Ne moze se logirat! Kazu da nisu ocekivali ovoliku navalu lol i da rade na tome.
|
Danas sam uspio upast na par servera. Igra je prepuna potencijala ali u trenutnom stadiju ( pre-alpha otprilike ) je potpuno ali potpuno neigrivo.
Samo neki od bugova koje sam doživio: Animacije se ispremiješaju tako da nakon reloada ruka ostane skroz u zraku. Nakon reloada se više ne može pucat bez obzira što radili. Kad vojnik pokupi dva oružja i zapuca sa primarnim ono što nosi na leđima također ispuca metak.... Nakon iznimno uspješnog treninga u kojem sam imao 98% pogođenih meta rečeno mi je da ne zadovoljavam :D Stvarni ping na official serveru bi bio divlji otprilike preko 2 sekunde jako često. Auth server nije radio a otkad je proradio ruši se ko lud. Igra se zna srušit bezveze..... To je samo djelić preživljenog i prožvljenog. Mislim da će im trebat oko pola godine da srede igru na način na koji su je zamislili. |
Totalno se slazem s tobom Michel, ja se vec 2 dana pokusavam ulogirati i jednostavno ne mogu, stalno pise try again...
Pokusavam prolaziti treninge i jednog sam rijesio 100% ali pise failed :P Mislim da ce proci dosta tjedni i patcheva dok se to proradi kak spada. |
Ma debili, serveri ti malo zapamte treninge malo ne. Ja prešo sve, pisalo mi to, slj dan ništa, a dan nakon da sam prešo do medic traninga. Neznam jel se to serveri stalno ruše pa backupiraju stare podatke ili šta?
|
evo meni sad instaliralo nešta :)
ja igrao do pola 5 juče... na nekim serverima se nije moglo joinat u igru ali neki su normalno radili. sad sam probao malo igrati i sve normalno radi... izgleda da su dodali još par servera :) |
Ovo bi mogla postati mrtva igra. Dan nakon izlaska kompletna ekipa koja je radila igru je dobila otkaz. Tko će i kad napraviti patcheve bez kojih je 100% neigriva nije poznato !
|
Ajme strašno, prođem treninge i ništa se ne upiše i postavi me da opet moram radit.
Poludit ću, toliko sam se nadao u ovu igru. |
Glupo pitanje oko treninga :kafa: Ali. Dal ste treninge prolazili on line ili offline? Ako je bilo offline mozete probat 1000 puta necete nista postic. Osobno sam imao problema sa treninzima ali sam ih sve prosao.... zavrsite uspjesno, rezultat se isti cas ne moze uploadat, ali ga imate nakon nekog vremena. Ja sam za medica probao dva puta, a priznat mi je rezultat od prvog puta. Ne odmah. Serveri su u glavnom down jer ih nemaju dovoljno i na tome rade 100%. Gotovo pa sve 2.0 servere prebacuju na 3.0.
Po IGN-u prvog dana je bilo 20 000 000 konekcija, tak da ne znam koji bi to serveri mogli progutat. http://pc.ign.com/articles/996/996214p1.html Hot fix se sprema. I po izjavama devova ocekuju da ce se moci normalno igrat vec ovog vikenda. Hmm, budemo vidli. Mozebitni odgovor ;) http://www.youtube.com/watch?v=jM92KbP5VTM EDIT: moram dodat. Igrao sam na privatnom serveru. Ma igra je dobra. Da ne velim odlicna. Izgleda da je problem na relaciji autorizacijski serveri - punk buster - steam. Jer igra se vrti odlicno. |
Citiraj:
|
|
Ako je ovo istina fakat mi ih je žao.
Ali ipak dolazim sa jako lošeg posla s jako lošim uvjetima , sa plaćom koja je kasnila jako dugo i neplaćenim prekovremenim i praznicima radim i tako dalje pa sam ipak napravio svoj posao. Oni nisu točka. ( Btw ja sam na kraju ipak uspio kao civil dat otkaz :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:20. |