|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
F1 - Michelin, skandal zvan "gumeni"
Jel tko to vidio. Samo šest bolida izišlo na stazu (oni s Bridgestoneovim gumama - Ferarri, Jordan i još neki treći). Schumi-Schumi će osvojiti prvo mjesto. Ak' ne izleti. Hehehehehe........ ![]() ![]() ![]() Sfaka čast Michelinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma baš gledam taj cirkus ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Man
|
Ma Michelin donjeo takva sranja od guma da su svi na Michelinu odustali od utrke zbog sigurnosti Biti će psovanja na relaciji: ekipe - Michelin ![]()
![]() |
#7 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Man
|
Barichelo stiska Shumija ko lud bila bi baš smijurija da Shumi niti sad ne uspije pobjediti (ili kako su počeli da se sudare)
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma sramota. Osim toga-gospoda su mogla i izaći na stazu i voziti koliko im gume dozvoljavaju... To je krivnja Michelina bez daljnjeg. Napravili su grešku u procjeni, dopelali krive gume i sad su im svi krivi. A i ta pravila o nemjenjanju guma su idiotska. Općenito su mi ova nova pravila bedasta i ubijaju svaku draž... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Totalno su s tim pravilima ubili F1
![]() |
![]() |
#16 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jedino se Tiago Monteiro cerio od uha-do uha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa ja mislim sta se tice pravila novih da i nije tako lose ovo sa gumama.Moras malo vise taktizirati ne mozes stiskati bolid do kraja u zavojimajer se gume puno trose i mogle bi puknuti...meni sve u svemu nije tako lose. Cak je i treing zanimljiv sada...
![]() |
#21 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Po meni propust Michelina. Mogao se Bridgestone vec xx puta povuci kada im vremenske prilike i pista nisu davali konkurentna vremena. A vrli komentator Prasičko dobro da u igru nije uveo masone, tajna društva i tajnu svetog grala. Ocito je vrlo zaboravljiv jel danas je namrvio dvrlje i kamenje kako pravila ove sezone nis ne valjaju a na pocetku sezone je likovao nad pravilima i gorljivo izjavljivao : "Formula 1 se vratila!!" Tenkre ![]()
![]() |
#22 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
|
Koja banana. sve lijepo otkazao da na miru pogledam forumulu, a ono drek... Ako bi sve išlo kako treba, sponzori tuže ekipe, ekipe tuže michelin. objektivno, michelin je zaribao skroz. pa mislim, nemojte voziti prebrzo mogla bi guma puknut.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Steta kaj nije Minardi dosel na postolje :clap: , ste vidili kak im je nestabilan bolid, kad god bi bila kamera iz njihovog bolida uvijek upada u oci hrvanje sa volanom lijevo desno kako bi se drzala pista. Odmah sam se sjetio bemica (bmx) sa spiganim volanima na kroserici u Bundeku. ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Samo mi jedno recite: Jel od svih vozača samo David Coultard ima mooda a ostali su kukavice ili je Škot luđak a ostali su ziheraši? DC je za mene velika ljudina! Za malo izbjegne sigurnu smrt u padu aviona (piloti su poginuli) a on za par dana osvoji VN Francuske! Svaka mu čast! Ovi na michelinkama - defakto cijelu sezonu imaju relativnu prednost (bolje rade kad je temperatura veća) - i 1.utrka gdje su apsolutno lošiji i odmah svi odustaju! Jedino ludi Škot viče: JA BIH SE UTRKIVAO! (normalno-to je rekao na engleskom ![]() P.S. pravila kažu da minimalan broj bolida na početku utrke mora biti 20 - daj zamislite da svaki put Arrows, Minardi, Tyrell ili netko peti - kad je postizao lošija vremena pa da je odlučio da ne nastupi - pa onda bi gledali samo VN Monaka (tu najmanje dolaze do izražaja razlike između motora i aerodinamike) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ex-Gastarbajter
|
Team Radio: "I want to race" ![]() ![]() Čuj, po meni oni bi svi vozili. ne bi vozili 320, nego 250. al bi vozili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma po meni su pravila o ne mjenjanju guma OK. Bilo je to i u 80im. Michelin se zajebao s gumama al očito je problem bio s Toyotom koja je vozila s niskim pritikom. Osatli su rekli da nemaju problema. Michelinu se ovakav gaf nije smio desiti al kad se već desilo moralo se nać neki način da ne bude ovakava utrka. ![]() ![]() Da su stara pravila ( ko pršle sezone ) opet bi smao videjli Ferrariej napred a ono je bilo dosadnoooooooooooooo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Imho fora su pravila jer ima vise izljetanja i inih stvari ili ti zanimljivo je ... a ova afera ma boli me ferrari mi je prvi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pravila su zaqrac, nadam se da ce se vec jednom momcadi odlijepit od sugave fie! nasi komentatori su isto tako zaqurac - nepripremljeni, trabunjaju gluposti i vecinu stvari ces prije skuzit nek ti je oni kazu ak je opce skuze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|