|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Foobar nam se nastavio razvijati : goood : Latest Changes:
http://www.foobar2000.com/beta.html Ako ne koristite torrent onda skinite odavde: http://fileforum.betanews.com/detail...l/1045605070/1
![]() |
#2 |
Moderator
|
Ludilo, ova autoplaylist stvar je bas ono kaj mi trebalo. Slozim si playlistu koju povezem s neki direktorijem i onda kad nesto promjenim u tom direktoriju (izbrisem/dodam stvari) napravim refresh i playlista se automatski obnovi ![]() ![]() Cijeli Preferences prozor je totalno reorganiziran i sad se puno lakse snaci. Asociranje fileova se sad nalazi po preferences. Podrzava i midije sto funkcionira OK samo dok ne probam premotavati, al glavno da su i to poceli. Jos se samo treba strpiti do finalne verzije kad ce i pustiti SDK van pa ce ljudi moci updateati pluginove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne bih htio pljuvat po ničemu, ali WinAmp mi je bolji.No, o ukusima se ne raspravlja...
![]() |
#7 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
foobar je zakon ![]() jedino s njim mogu slusati mp3ce u stereu emulirane na svih 6 zvucnika ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
@Freek: Jesi probao AMIP? To je inace plugin za postanje onog sto ti svira (tekstualno, ono np.) na IRC i sl. ali ima i odlicni pretrazivac. Osim sto mozes upisivanjem isfiltrirati ono sto trazis mozes i vidjeti neke osnovne podatke. Kad nadjes stvar samo je oznacis sa dolje ili gore (ne trebas stiskati tab) i ENTER. Samo kaj bi ti mogao malo sporije raditi jer imas tako puno stvari u jednoj playlisti. Daj si to malo razvrstaj. @LordNitro: Kad malo isprobas foobar vidjet ces da si u zabludi ![]() ![]()
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
E ja se odlucim da cu eto ... prec na foobar... i sipak... kvrci zvuk...a ja neuk...ljen...neda mi se trazit uzrok tome ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
Jesi probao zadnju stabilnu verziju (0.8.3.) ili ovu betu? Negdje sam citao da su ljudi imali problema sa zvukom kod ove bete. Alright I'm getting some serious distortion when I try to play anything in 16bit. Changing to 24bit works fine. XP service pack 2, Soundstorm 5.1 onboard sound. Mozes ovo probati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
E sad radi ![]() Tnx. Ovu betu sam skinuo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|