![]() |
foobar2000 v0.9 BETA 3
Foobar nam se nastavio razvijati : goood :
Latest Changes:
http://www.foobar2000.com/beta.html Ako ne koristite torrent onda skinite odavde: http://fileforum.betanews.com/detail...l/1045605070/1 |
Ludilo, ova autoplaylist stvar je bas ono kaj mi trebalo.
Slozim si playlistu koju povezem s neki direktorijem i onda kad nesto promjenim u tom direktoriju (izbrisem/dodam stvari) napravim refresh i playlista se automatski obnovi :D :beer: Cijeli Preferences prozor je totalno reorganiziran i sad se puno lakse snaci. Asociranje fileova se sad nalazi po preferences. Podrzava i midije sto funkcionira OK samo dok ne probam premotavati, al glavno da su i to poceli. Jos se samo treba strpiti do finalne verzije kad ce i pustiti SDK van pa ce ljudi moci updateati pluginove. |
E, ludilo.
|
Ne bih htio pljuvat po ničemu, ali WinAmp mi je bolji.No, o ukusima se ne raspravlja...
|
Pa dobro, drži se onda njega i nikom ništa.:cool:
|
napokon mi search radi normalno sa cca 15k pjesama na playlisti.
Na prošloj verziji mi je stalno blokirao kod traženja i skrolanja po playlisti. |
foobar je zakon :)
jedino s njim mogu slusati mp3ce u stereu emulirane na svih 6 zvucnika ;) |
@Freek: Jesi probao AMIP?
To je inace plugin za postanje onog sto ti svira (tekstualno, ono np.) na IRC i sl. ali ima i odlicni pretrazivac. Osim sto mozes upisivanjem isfiltrirati ono sto trazis mozes i vidjeti neke osnovne podatke. Kad nadjes stvar samo je oznacis sa dolje ili gore (ne trebas stiskati tab) i ENTER. Samo kaj bi ti mogao malo sporije raditi jer imas tako puno stvari u jednoj playlisti. Daj si to malo razvrstaj. @LordNitro: Kad malo isprobas foobar vidjet ces da si u zabludi ;) Jedina stvar u kojoj Winamp prednjaci su skinovi (za curice :D) kojih foobar sluzbeno nikad nece imati jer nema apsolutno nikakvog smisla nepotrebno upropastavati odlican proizvod. |
E ja se odlucim da cu eto ... prec na foobar... i sipak... kvrci zvuk...a ja neuk...ljen...neda mi se trazit uzrok tome :D ... vracam se lijepom, dosadnom winampu :)
|
Jesi probao zadnju stabilnu verziju (0.8.3.) ili ovu betu?
Negdje sam citao da su ljudi imali problema sa zvukom kod ove bete. Alright I'm getting some serious distortion when I try to play anything in 16bit. Changing to 24bit works fine. XP service pack 2, Soundstorm 5.1 onboard sound. Mozes ovo probati. |
E sad radi :)
Tnx. Ovu betu sam skinuo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |