|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Norton Antivirus 2005
Evo jednog problema koji mi se javlja u zadnje vrijeme pa ako netko zba neka nešto napiše Norton Antivirus 2005 mi nakon zadnjeg Updatea javlja slijedeću poruku kod ponovnog bootanja računala: Windows Instaler - Preparing for Install - to je u prvom prozoru, zatim slijedi drugi prozor - Norton Antivirus 2005 Norton Antivirus 2005 does not suport the Repair feature please uninstall and reinstall. Prozori nude samo OK, i ja kad dam OK par puta tako, to nestane sa ekrana i Windowsi normalno rade kao i Norton Antivirus. Probao sam uninstall i ponovni install i nakon updatea opet ista stvar. Probao sam na mašini sa XP+SP1 i na XP+SP2 ista stvar. Na njihovim ( Symantec) stranicama ništa ne piše o ovom problemu. Ako netko zna nek napiše nešto. BTW koji mi Antivirus preporučujete ako ne rješim ovaj problem sa Nortonom. Hvala svima na odgovorima Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Uvijek NOD!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
reci cu samo ovo o McAfee-u... to je "sluzbeni" antivirus jedne od najvecih svjetskih kompanija... viruse i sranja koji su uletili pored REDOVITO UPDATANOG MCAFEE-a sam skidao NODom 32... toliko o tome... a ono sophos smece sto reklamiraju u bug-u je u najmanju ruku smjesno... covjek koji lupa reklame preko cijele A4 dobije i gratis kolumnu ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nortona probaj u potpunosti ukloniti ovim: http://service1.symantec.com/SUPPORT...&osv=&osv_lvl= pa opet instaliraj ako ti se bas zeza s njime. Inace ti preporucujem NOD32 ili Kasperskog.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sto mislite o Trend PC-cillinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma nod32 ,majka na terenu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Hay, i kod mene potpuno isti problem, probao s reinstalom, ali opet ništa. Sam program radi normalno (poslije tih početnih nejasnoča). Ideje, prijedlozi....? Inače, ja zadovoljan s nortonom. bokac svima, ma gdje bili |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Rješio sam situaciju
Citiraj:
PestPatrol je zgodan programčić, ali uz AdAware nije mi hitno potreban, a Norton pristojno obavlja sve svoje dužnosti, a u zadnje vrijeme i PestPatrol me počeo živcirati sa svojim forama, kao nađe ti neko sranje, pa ga skine i nakon restarta opet ga nađe i tako u beskraj. Takvih stvari PestPatrol u zadnje vrijeme dosta ne rješava, pa onda pošto mi i Norton nalazi adawerove, a da ne spominjem AdAware SE, onda mi PestPatrol više nije nužan. Pozdrav svima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
imam trend micra i mogu rec da sam potpuno zadovoljan sto znaci da nije bilo neugodnih iznenadenja! preporucam! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|