![]() |
Norton Antivirus 2005
Evo jednog problema koji mi se javlja u zadnje vrijeme pa ako netko zba neka nešto napiše
Norton Antivirus 2005 mi nakon zadnjeg Updatea javlja slijedeću poruku kod ponovnog bootanja računala: Windows Instaler - Preparing for Install - to je u prvom prozoru, zatim slijedi drugi prozor - Norton Antivirus 2005 Norton Antivirus 2005 does not suport the Repair feature please uninstall and reinstall. Prozori nude samo OK, i ja kad dam OK par puta tako, to nestane sa ekrana i Windowsi normalno rade kao i Norton Antivirus. Probao sam uninstall i ponovni install i nakon updatea opet ista stvar. Probao sam na mašini sa XP+SP1 i na XP+SP2 ista stvar. Na njihovim ( Symantec) stranicama ništa ne piše o ovom problemu. Ako netko zna nek napiše nešto. BTW koji mi Antivirus preporučujete ako ne rješim ovaj problem sa Nortonom. Hvala svima na odgovorima Pozdrav |
Uvijek NOD!
|
po nekoliko zadnjih testova koje sam vidio McAfee ima najveći postotak nađenih virusa i jedno od manjih vremena skeniranja. :)
|
reci cu samo ovo o McAfee-u... to je "sluzbeni" antivirus jedne od najvecih svjetskih kompanija... viruse i sranja koji su uletili pored REDOVITO UPDATANOG MCAFEE-a sam skidao NODom 32...
toliko o tome... a ono sophos smece sto reklamiraju u bug-u je u najmanju ruku smjesno... covjek koji lupa reklame preko cijele A4 dobije i gratis kolumnu :rolleyes: |
lucijan rula. čak sam ga htio staviti kao avatar. :D :D :o
|
Nortona probaj u potpunosti ukloniti ovim:
http://service1.symantec.com/SUPPORT...&osv=&osv_lvl= pa opet instaliraj ako ti se bas zeza s njime. Inace ti preporucujem NOD32 ili Kasperskog. |
Sto mislite o Trend PC-cillinu
|
Citiraj:
|
Trend PC je u globalu OK rješenje ali se ne može mjeriti s NOD a ni s Kasperskym.
Jedina mana rusa je sporost kod skeniranja, ostalo je sve vrhunsko... |
Ma nod32 ,majka na terenu;)
|
Hay, i kod mene potpuno isti problem, probao s reinstalom, ali opet ništa.
Sam program radi normalno (poslije tih početnih nejasnoča). Ideje, prijedlozi....? Inače, ja zadovoljan s nortonom. bokac svima, ma gdje bili |
Rješio sam situaciju
Citiraj:
PestPatrol je zgodan programčić, ali uz AdAware nije mi hitno potreban, a Norton pristojno obavlja sve svoje dužnosti, a u zadnje vrijeme i PestPatrol me počeo živcirati sa svojim forama, kao nađe ti neko sranje, pa ga skine i nakon restarta opet ga nađe i tako u beskraj. Takvih stvari PestPatrol u zadnje vrijeme dosta ne rješava, pa onda pošto mi i Norton nalazi adawerove, a da ne spominjem AdAware SE, onda mi PestPatrol više nije nužan. Pozdrav svima |
imam trend micra i mogu rec da sam potpuno zadovoljan sto znaci da nije bilo neugodnih iznenadenja! preporucam!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |