|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Korumpirani divX!
Sto znaci poruka "File is corrupted! Seeking will be very slow"???! - izbaci mi je bs kada pokrenem neke divx-e koje sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Ostecen ti je film. Greska kod kodiranja, kopiranja... Mozes ga popraviti tako da ga otvoris u VirtualDubu koristeci "Rederive keyframe flags" pa sejvas (direct stream copy).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali svjedno ne pomaze! izbaci mi poruku out of memory, probao sam s "ispravnim" filmom i s njim je radilo, ali s ovima nece! jel vrijedi sta onaj error scan?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Koji error scan? Probaj ukljuciti "Disable optimized streaming I/O (Saves memory). Nalazi se u istom dijalogu.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
probao sam "normalno" otvorit film u vdubu, otvori ga, probam ga snimit pod drugim imenom, i negdje oko pola kaze da ima jedan frame koji ne moze procitat i ne ide dalje, pa sam probao pokrenut taj scan za greske i to cini se traje poprilicno pa ne bi cekao par sati a da to ni nije to! probao sam i sa onom drugom ukljucenom opcijom - ista stvar! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
www.doom9.org tamo lipo sve pise, kako i sto se treba namjestit u VD meni je pomoglo dosad svaki put, treba tu negdje jos upisat svako koliko da se racuna novi key, nesjecam se tocno di...
![]() |
#8 |
RIAA
|
otvori u virtual dubu,, zapamti na kojem ti frameu "zasteka" i nakon kaj ti se vd zrusi ![]() ili selektiraj film od pocetka do keyframea prije zastekavanja,, i spremi ga u jedan file onda selektiraj film od keyframea poslje gresnog framea do kraja i spremi ga u drugi file,,,, onda ih ljepo spoji nazad u jedan u virtualdubu,, append segment.. il kaj vec |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|