|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zvuk PCa
Ovak, imam problem otkako sam promjenio ploču, cpu i ram. Naime, na slušalice čujem, kao i na zvučnike stalno nekakvo zujanje. Čujem zujanje kak miša pomičem, kak se nešto loada, ono, kao da se čuje protok podataka... Jel imao tko takva iskustva i kako to riješiti? (isti problem bilo na Xfi bilo na OB zvučnoj) Evo, snimio sam taj zvuk. Bipkanje na početku je zvuk miša, zatim ulazim u igru, i lijepo se sve čuje loadanje u ram i sve ^^ Link: http://rapidshare.com/files/227680049/123.wav
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 30.04.2009. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
scroll noise ja do sad nisam cuo da je netko to uspjesno rijesio jer ak se nevaram kod svakoga je drgaciji problem. kod nekoga to izaziva neka zavojnica kod drugih nesto drugi itd..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je tako kod ovog kompa sa Codegonom ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne jamčim uspjeh, no jedan kolega je to riješio tako što je umotao zvučnu u alu foliju, pa probaj i ti, možda pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Eksterni DAC i nema zvukova. Isto sam prije sa onim igrackama od creativa i slicnim drekom imao razne cudne zvukove, sa auzentechom manje, a sad nista ![]() Nazalost to je tako. Razloga miljon i nije bitno se oko toga opterecivati, jer problem je prakticki nerjesiv.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Eh, yebiga. Kak to popizdim, složim si komp kak spada i onda me ovako jedna sitnica yebe. Dođe mi da sutra odem u dućan i kupim novu ploču!
![]() |
#7 |
All rights reversed
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni se nešto slično događalo. Kad god sam micao miš, ventilator na čipsetu je mjenjao frekvenciju. Trebalo mi je neko par dana da skužim tko to svira gitaru. Al kad sam skužio, sljedeći dan je crko ventilator ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da ti se SSD kolje s mišem ili sa zvučnom. Da probaš staviti dobar stari HDD s pločama?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
I kod mene slična stvar na "moj komp" konfi. To i nisam toliko primjećivao dok nisam nabavio pojačalo za slušalice. Sada to meni neizdrživo smeta, kad pojačam glazbu to se niti nečuje ali znam da je tamo negdje u pozadini. Konstantno zujanje imam s promjenjivim frekvencijama kada sasvim stišam foobar(nije do pojačala 100%) a kada npr. u Autocad-u držim lijevu tipku miša i označavam neko polje dobijem još gori i glasniji zvuk . Ja odokativno zaključio da je to do ploče, možda i griješim al ne vidim šta bi drugo bilo. Mada mi nije jasno kako to da USB zvučna kupi tako nešto. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Hm. Stavio sam malo starije drivere od X-Fija, i sad nečujem više zujanje. Sad ni sam nisam siguran jel sam čuo na X-fiju ili ne...
![]() |
#12 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Ja sumnjam na uzemljenje, možda se ploča negdje dodiruje s kućištem. No, riješio sam sve muke, tako da sam stavio stariju verziju drivera za X-Fi, i sad mi sve radi kak spada i sluške na XFi su super sad.
![]() |
#14 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|