Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2012., 18:24   #1
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
hp probook 4730s wirlles driver problem

kolega mi uzeo ovaj prijenosnik i rekao da mu stavim windowse 7 i drivere i sve sam stavio osim mrežu,nema šanse da ju nadjem sve sam probao i išao po redu ali nijedan nije pravi tj.neće se instalirati normalno sve drivere skidam sa hp-ove stranice pa ako može pomoć da mi netko pomogne ili da mi da web ili bilo što da mogu instalirati bežićnu mrežu,da napomenem da ovaj prijenosnik ima predinstaliran linux i da je on mrežu našao odprve ali windows 7 nema šanse dakle može pomoć ako netko ima ovaj prijenosnik ili zna u čemu je problem
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2012., 19:09   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Fino malo procitaj koju temu na forumu, kako pronaci device ID i po tome nadjes odgovarajuci driver.

Kolega nikky je to vec xx puta napisao. Evo ti nesto slicno, cisto da naucis malo.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.01.2012., 23:41   #3
robi64
Banned
Moj komp

ma evo sve sam probao od biosa do ne znam čega pročitao sa foruma sve i niti jedan driver za wireless ne radi,a koji je skinut sa HP-ove stranice za ovaj prijenosnik,dakle sve moguće kombinacije sam probao i sve drivere po redu i niti jedan ne odgovara tj.niti jedan driver ne mogu instalirati ili ga instalira ali neće pokrenuti wirelesss mrežu dakle jer mi netko može POMOĆI oko toga makar bio glup i ne znam šta
Staro 08.01.2012., 09:10   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Uključiš li softverski wlan karticu? Uz drivere, treba pritisnuti Fn+nešto da se ona uopće uključi. Nekad je postojao program HP Assistant kroz koji se moglo uključivati/isključivati wlan i BT na laptopu.
Staro 08.01.2012., 12:42   #5
robi64
Banned
Moj komp

hp asistent nema,wlan je uključen stalno, ručno ima mogućnost ali se ne da uključiti,kažem na linuxu je normalno radio dajte ako netko zna pa da mi kaže i preko msn-a
Staro 08.01.2012., 13:12   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Skini drivere sa stranice proizvođača (vidi ninov post za detalje).
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno