![]() |
hp probook 4730s wirlles driver problem
kolega mi uzeo ovaj prijenosnik i rekao da mu stavim windowse 7 i drivere i sve sam stavio osim mrežu,nema šanse da ju nadjem sve sam probao i išao po redu ali nijedan nije pravi tj.neće se instalirati normalno sve drivere skidam sa hp-ove stranice pa ako može pomoć da mi netko pomogne ili da mi da web ili bilo što da mogu instalirati bežićnu mrežu,da napomenem da ovaj prijenosnik ima predinstaliran linux i da je on mrežu našao odprve ali windows 7 nema šanse dakle može pomoć ako netko ima ovaj prijenosnik ili zna u čemu je problem
|
Fino malo procitaj koju temu na forumu, kako pronaci device ID i po tome nadjes odgovarajuci driver.
Kolega nikky je to vec xx puta napisao. Evo ti nesto slicno, cisto da naucis malo. |
ma evo sve sam probao od biosa do ne znam čega pročitao sa foruma sve i niti jedan driver za wireless ne radi,a koji je skinut sa HP-ove stranice za ovaj prijenosnik,dakle sve moguće kombinacije sam probao i sve drivere po redu i niti jedan ne odgovara tj.niti jedan driver ne mogu instalirati ili ga instalira ali neće pokrenuti wirelesss mrežu dakle jer mi netko može POMOĆI oko toga makar bio glup i ne znam šta
|
Uključiš li softverski wlan karticu? Uz drivere, treba pritisnuti Fn+nešto da se ona uopće uključi. Nekad je postojao program HP Assistant kroz koji se moglo uključivati/isključivati wlan i BT na laptopu.
|
hp asistent nema,wlan je uključen stalno, ručno ima mogućnost ali se ne da uključiti,kažem na linuxu je normalno radio dajte ako netko zna pa da mi kaže i preko msn-a
|
Skini drivere sa stranice proizvođača (vidi ninov post za detalje).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43. |