|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Moze li se VirtualDubModu napraviti...
Da li je moguce nekako automatizirati/ubaciti na job listu u VDM-u i kodiranje wav fajla u mp3? Dakle da job control izgleda otprilike ovako: Job1 cupanje zvuka u wav fajl Job2 njegovo kodiranje u mp3 Job3 prvi prolaz videa u divx Job4 drugi prolaz videa u divx Job5 spajanje mp3 fajla sa videom To me vec duze vremena zanima ali nikakvog (pozitivnog) odgovora nisam nasao. Dakle kako automatizirati i ovaj Job2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mislim da neces moc kodirat zvuk bez videa. ono sto ti trebas napravit je: job 1 prvi prolaz videa u divx, a zvuk isklucit ili stavit na Direct stream copy job 2 drugi prolaz videa u divx, omogucit stream i stavit u koji ga format oces ili jos bolje iscupat zvuk u odvojenu wav ili mp3 datoteku prekodirat zvuk u lameu ili necem slicnom napravit prvi prolaz bez zvuka napravit drugi prolaz sa novom zvucnom datotekom
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Citiraj:
JA jedino zelim da na kraju VDM izbaci avi fajl xvid+mp3 u odredjenom direktoriju. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Enkodirati zvuk u VDM-u mozes jedino ako ga spajas s videom. Bez videa nista. Znaci prema ovom tvome izbacis 2. job i u 4. ili 5. jobu (5. job ti u ovom slucaju ne treba osim ako mislis rezat na vise dijelova) radis spajanje videa i onog wava kojeg si iscupao ali tako da radis pretvaranje u mp3. Dobijes Video + mp3, tj. ono sto si trazio.
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Streams > Stream list Sad vidis audio strem(ove). Desni klik na onaj koji zelis enkodirati i izaberes "Full processing mode". Sad opet denim klikom biras "Compression" i koji god codec zelis/mozes.
![]() |
#7 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Svasta.... nego jedna nova stvar. Pod MPEG Layer-3 VDM nudi maximalno 56kbps. Kako napraviti nekih normalnih 128 kbps? Nije mi prikazan LAME |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
|
moras instalirat neki bolji mp3 codec taj sta imas ti se instalira s windowsima ili media playerom i posto microsoft gura svoj wma ostavija je mogucnost kodiranja samo do 56 kbps
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
TNX svima (obojici) . |
|
![]() |
![]() |
![]() |