|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() eo mrdao nesto po kompu i ocu jedan saraf iscupat i roknem rukom po hardu.sve normalno nastavi i za 10 sec mi zasteka winamp i ostalo.reko dobro ostavicu da se malo smiri stroj krenem restart,ucitava winse prodje ono uvodno win XP i sam plavi ekran bubne i ponovo reset... e sad nadam se da nije odapnio,mogu sto probat iskemijat WD6400aaks eo spas ste mi vi i ovaj drek s kojeg sad tipkam. i jos ako je riknuo,jel ima spasa roknut pod garanciju(nema fizickog ostecenja,barem izvana), i jel moguce kako spasiti podatke 20gb obiteljskih fotografija,london italija prag zagreb drustvo.150 filmova,200gb mjuze itd. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
|
el je sto u mojoj moci u ovoj situaciji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
®
|
nosim ja to u pon u hg pa cemo vidjeti oce upaliti garancija ili slicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
|
odnio danas i rekli cobani 3 tjedna pa nazovi pfffffff. čale zvao jel nemogu to malo ubrzati i nejavlja se gamad.jebla |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je još OK jer moraš uzeti u obzir da to prvo kod njih stoji par dana, onda šalju uvozniku kod kojeg isto stoji par dana, onda dok se smisle hoće li povući novi iz tvornice ili ne pa opet sve ispočetka obrnutim redoslijedom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
|
ma cobani.sam cekam 18+,pa cemo vidjeti tko ce cekati. ![]() nije u redu,nema svatko doma 5 kompova,sreca pa nisam u situaciji da mi je hića,al što netko ko ni kriv ni duzan ostane bez hdd bas mora biti osuden kupiti novi... ![]() javim kak ispade sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jel ti komp presudan za zivot? da jest, nebi 100% imao samo jedan hdd ![]() 45 dana je zakonski rok da ti: ili vrate popravljeni artikl, ili daju isti takav novi, ili daju zamjenski koji je najblizi cijenom i osobinama kao stari (ne moze biti slabiji). i ne kuzim sada tvoje "cobani" / "gamad"??? da radim u servisu, i da procitam ovo sto si napisao, dobio bi poziv na datum kada si donesao na reklamaciju + 44 i pol dana, cisto zbog ponasanja.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
imho hard ti je ok. samo corrupt-ao si neke vazne system windows datoteke kad si ga puknuo pa ti baca bsod. probaj sa windows xp instalacijskim bootat u repair pa odi na c: da vidis jel sve ok EDIT: @jablan, u vezi donjeg posta - je imas pravo, malo da se ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: zmikic. 31.12.2008. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#13 |
Osobni opis - pitaj me
|
sta ne? mislim da tako pise na garancijama. dobro ok, koliki je rok onda? kako nema? ok, ja sam pisao opcenito sto je kad nema vise komponente na trzistu (stigao EOL i slicno), ali mislim da je bilo slucajeva da umjesto jedne velicine harda se dobije druga, naravno veca.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Jedna stvar je sto pise u zakonu, druga u jamstvenom listu. Zakon ne definira rok. U stvari definira, kao "razuman rok". Proizvodjac / uvoznik moze taj rok smanjiti ili drugacije definirati, ako je u skladu sa zakonom. Citiraj:
To sto je neki proizvod EOL ne znaci i da je nenabavljiv, posebno kod ozbiljnih firmi.
![]() |
![]() |
#15 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
ok, samo sto ovdje nije bila rijec koliko zakonski se mora/treba cekati, nego je rijec o reakciji autora teme da je xyz trgovina "gamad" i "cobani" zato sto treba cekati 3 tjedna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
To se slazem. No bilo je navedeno kako je 45 dana nekakav zakonski rok, sto dosta cesto ljudi stvarno tako i dozivljavaju.
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Frend tu na forumu je dobio shebanu plocu iz Ve-mila....i koliko mi je poznato vec ga skoro 2 mj. ili cak i vise zavlace oko nje, a od ploce ni "p"!! E sada, sta na to reci!?!? Vise od 2 mj. cekati na obicnu glupu plocu....a vratio ju je u trgovinu kroz 2-3 dana od kako ju je kupio! I stalno one fore.....ma sada ce stici...iduci tjedan...sutra.....za dva dana....a ploce nema vise od 2 mj ili mozda cak i vise! Sta na to reci!? Toliko o servisima.... ![]() Mislim da je to moja ploca u pitanju da bi to drugacije islo, ali frend je miran decko i sve na lijepi nacin proba rijesit...probam i ja, ali ako ne ide lijepo ide drugacije..... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|