![]() |
HDD riknuo ili ima nade
eo mrdao nesto po kompu i ocu jedan saraf iscupat i roknem rukom po hardu.sve normalno nastavi i za 10 sec mi zasteka winamp i ostalo.reko dobro ostavicu da se malo smiri stroj krenem restart,ucitava winse prodje ono uvodno win XP i sam plavi ekran bubne i ponovo reset...
e sad nadam se da nije odapnio,mogu sto probat iskemijat WD6400aaks eo spas ste mi vi i ovaj drek s kojeg sad tipkam. i jos ako je riknuo,jel ima spasa roknut pod garanciju(nema fizickog ostecenja,barem izvana), i jel moguce kako spasiti podatke 20gb obiteljskih fotografija,london italija prag zagreb drustvo.150 filmova,200gb mjuze itd. HVALA |
|
el je sto u mojoj moci u ovoj situaciji?
|
nosim ja to u pon u hg pa cemo vidjeti oce upaliti garancija ili slicno
|
odnio danas i rekli cobani 3 tjedna pa nazovi pfffffff.
čale zvao jel nemogu to malo ubrzati i nejavlja se gamad.jebla |
To je još OK jer moraš uzeti u obzir da to prvo kod njih stoji par dana, onda šalju uvozniku kod kojeg isto stoji par dana, onda dok se smisle hoće li povući novi iz tvornice ili ne pa opet sve ispočetka obrnutim redoslijedom...
|
ma cobani.sam cekam 18+,pa cemo vidjeti tko ce cekati.:D
nije u redu,nema svatko doma 5 kompova,sreca pa nisam u situaciji da mi je hića,al što netko ko ni kriv ni duzan ostane bez hdd bas mora biti osuden kupiti novi...;) javim kak ispade sve :D |
jel ti komp presudan za zivot? da jest, nebi 100% imao samo jedan hdd ;).
45 dana je zakonski rok da ti: ili vrate popravljeni artikl, ili daju isti takav novi, ili daju zamjenski koji je najblizi cijenom i osobinama kao stari (ne moze biti slabiji). i ne kuzim sada tvoje "cobani" / "gamad"??? da radim u servisu, i da procitam ovo sto si napisao, dobio bi poziv na datum kada si donesao na reklamaciju + 44 i pol dana, cisto zbog ponasanja. |
imho hard ti je ok. samo corrupt-ao si neke vazne system windows datoteke kad si ga puknuo pa ti baca bsod.
probaj sa windows xp instalacijskim bootat u repair pa odi na c: da vidis jel sve ok EDIT: @jablan, u vezi donjeg posta - je imas pravo, malo da se :hitthewal::hitthewal: kad ne citam sve |
Citiraj:
|
Citiraj:
fala svejedno ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
To sto je neki proizvod EOL ne znaci i da je nenabavljiv, posebno kod ozbiljnih firmi. |
Citiraj:
ok, samo sto ovdje nije bila rijec koliko zakonski se mora/treba cekati, nego je rijec o reakciji autora teme da je xyz trgovina "gamad" i "cobani" zato sto treba cekati 3 tjedna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Frend tu na forumu je dobio shebanu plocu iz Ve-mila....i koliko mi je poznato vec ga skoro 2 mj. ili cak i vise zavlace oko nje, a od ploce ni "p"!! E sada, sta na to reci!?!? Vise od 2 mj. cekati na obicnu glupu plocu....a vratio ju je u trgovinu kroz 2-3 dana od kako ju je kupio! I stalno one fore.....ma sada ce stici...iduci tjedan...sutra.....za dva dana....a ploce nema vise od 2 mj ili mozda cak i vise! Sta na to reci!? Toliko o servisima.... :kafa: Mislim da je to moja ploca u pitanju da bi to drugacije islo, ali frend je miran decko i sve na lijepi nacin proba rijesit...probam i ja, ali ako ne ide lijepo ide drugacije..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43. |