|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Daaaa...... vidjeh to pred par dana.... ali...... stalno me kopka nije li to IPAK samo montaža???? Mislim obzirom da je u pitanju NIKE; možda on udari loptu, a ona ode "tamo negdije" a onda mu netko dobaci drugu....... i poslije se to lijepo izmontira u studiju....... Mislim, zakaj je slika tako loša - barem meni..... vidim ja da lopta ode tamo negdije i da se vrati nazad ali gol je tako slabo vidljiv da se ništa ne vidi? Sve u svemu, NARAVNO da je Mr. R. veliki nogometaš (što je pred par dana napravio Realu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
znam da je mikulenas sat vremena ostao iza treninga ne bi li jadan pogodio prečku...nije uspio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
Pa to me ne čudi sudeći po tome kak igraju ![]() ![]() Možda bi dobili NK Zagorec ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
To je reklama za najk.
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I navodno nije fotomontaža...Tako su barem rekli u Jutarnjem Listu
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam ovo gledao na RAI-u i izgledalo je stvarno (no nikad se nezna)...Takoder prikazivali su i neke stvari s treninga Barce to je nevjerovatno sta taj covjek moze s loptom...Dobri su i Motta, Messi i Etto...na treningu cuda rade... Mene fascinira i Cristiano Ronaldo. Tog covjeka nemozes zaustaviti...Golman ispuca loptu on je primi na sredini terena tako da mu ostane na nozi i prebaci i pretrci veznog igraca koji mu visi na ledima, uvali jos par finti i probije bok i idealno ubaci...odlican igrac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||
Premium
|
cita san neki ronaldinhov interview u kojem on osobno tvrdi da nije nikakva montaza
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() sto si sve dozvoljavaju....
![]() |
![]() |
#14 |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Mozda malo off-topic, da li ste vidjeli one reklamu za audijev quattro pogon gdje se audi penje uz onu skijasku skakaonicu (po snijegu naravno ![]() ![]() btw, R je car lopte! :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kaj se tiče Zube, on je takav čovjek da si nebi dopustio da takvo nešto montažiraju.
![]() |
![]() |
#16 | |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
već su to izveli sa prvim audijem quattro tamo 85-te mislim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Old and fake!!!!
![]() |
#19 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() @Gigi1 to za audi je real snimano ... proguglaj po netu imaš celi film za skinuti kak je snimano .... od podizanja na skakaonicu pa sve do trenutka kad njim je to uspelo ...
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Obzirom na masu (barem tonu i pol), težište automobila (koje ako se gleda na centar zemaljske kugle završava odokalno negdije oko zadnjeg štozdenfera - odbojnika), površinu guma koja je u kontaktu sa ZALEĐENOM podlogom (a gume ne proklizavaju????) mislim... da li je netko probao krenuti u prvoj na ledu po ravnom???? Svaki iskusan vozač zna da se po ledu kreće barem iz druge..... I onda da sve to jedan auto (pa zvao se on i Audi) to može na 75 i kusur stupnjeva? BTW u usporedbi kaj može Audi i kaj može Mr. R. moj je glas onda ipak za R!!!!!! Bliže je stvarnosti, iako mi ni to nije baš 100%... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Začudil bi se ti kaj sve mogu iskusni vozaći i auto pun elektronike ![]() Bratić moj je bio u Audi školi vožnje - komentar na A8 quattro - nema što nemože! Doduše u kontroliranim uvijetima na pisti, sa bivšim rely vozaćem, ali se čuda rade sa tim autom ... Hrpa elektronike, dobre gume, vrhunski vozać .... vjerujem da se može .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Svi vi tu spominjete quattro pogon, samo malo razmislite kolka je njegova iskoristivost kod takvog nagiba-mala, pošto nekih 90% okretnog momentra ide na stražnju osovinu jer je težište auta 90% na stražnjoj osovini! sa nekm zaletom bi i mogao savladat ali iz mirujućeg položaja nema šanse-barem ja to tako vidim.
![]() |
#25 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo ljink di sve piše. Niti blizu 80 stupnjeva već 37.5 sa zaletom, +sa gumam koje posjeduju čavliće dužine 6 mm. Evo vam ljudi koji ste pričali da se može pod 70+ stupnjeva to izvest-sami zakoni fizike to nedopuštaju! ljink:www.rsportscars.com/eng/articles/audi_ski.asp
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 01.12.2005. u 16:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|