PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   sto ronaldinho moze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=28992)

atha 30.11.2005. 12:24

sto ronaldinho moze

vjerovanto su neki vec i vidjeli, a tko nije neka pogleda ovdje.

da li netko nakon ovoga moze reci da on nije odlican nogometash? :)

knezigor 30.11.2005. 12:41

Daaaa......
vidjeh to pred par dana.... ali...... stalno me kopka nije li to IPAK samo montaža????
Mislim obzirom da je u pitanju NIKE; možda on udari loptu, a ona ode "tamo negdije" a onda mu netko dobaci drugu....... i poslije se to lijepo izmontira u studiju.......
Mislim, zakaj je slika tako loša - barem meni..... vidim ja da lopta ode tamo negdije i da se vrati nazad ali gol je tako slabo vidljiv da se ništa ne vidi?
Sve u svemu, NARAVNO da je Mr. R. veliki nogometaš (što je pred par dana napravio Realu...:D ), ali ovo mi ipak nije baš sasvim autentično.....

Darth Revan 30.11.2005. 12:52

cekaj zasto bi to bila montaza ? mislim pa nije neko cudo napravio ?

MasterX 30.11.2005. 13:28

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
cekaj zasto bi to bila montaza ? mislim pa nije neko cudo napravio ?
nego sta je? ti to mozes napraviti? na treningu hajduka su 45 minuta samo gadjali precku... pogodili su je 0 puta = NULA!

choby 30.11.2005. 13:49

Citiraj:

Originally posted by MasterX
nego sta je? ti to mozes napraviti? na treningu hajduka su 45 minuta samo gadjali precku... pogodili su je 0 puta = NULA!
ovo nisam znao, jel to ova sad generacija ili neki prije

znam da je mikulenas sat vremena ostao iza treninga ne bi li jadan pogodio prečku...nije uspio

Isus 30.11.2005. 13:50

Pa to me ne čudi sudeći po tome kak igraju :D:D
Možda bi dobili NK Zagorec ;)

atha 30.11.2005. 14:00

za hajduk nista cudno, ali odakle takva sigurnost da je montaza? jesi li ti bio tamo i montirao ili?

Costa 30.11.2005. 14:33

To je reklama za najk.

Swarm dude 30.11.2005. 14:50

I navodno nije fotomontaža...Tako su barem rekli u Jutarnjem Listu

E.T. 30.11.2005. 15:13

Ja sam ovo gledao na RAI-u i izgledalo je stvarno (no nikad se nezna)...Takoder prikazivali su i neke stvari s treninga Barce to je nevjerovatno sta taj covjek moze s loptom...Dobri su i Motta, Messi i Etto...na treningu cuda rade...
Mene fascinira i Cristiano Ronaldo. Tog covjeka nemozes zaustaviti...Golman ispuca loptu on je primi na sredini terena tako da mu ostane na nozi i prebaci i pretrci veznog igraca koji mu visi na ledima, uvali jos par finti i probije bok i idealno ubaci...odlican igrac.

rendula 30.11.2005. 15:16

Citiraj:

Originally posted by E.T.
Mene fascinira i Cristiano Ronaldo. Tog covjeka nemozes zaustaviti...Golman ispuca loptu on je primi na sredini terena tako da mu ostane na nozi i prebaci i pretrci veznog igraca koji mu visi na ledima, uvali jos par finti i probije bok i idealno ubaci...odlican igrac.
I ja sam čuo da ga se nemre zaustaviti. Ženske ga nemreju zaustaviti. Probaju, al on ipak ide:D

Tooma 30.11.2005. 15:17

cita san neki ronaldinhov interview u kojem on osobno tvrdi da nije nikakva montaza

atha 30.11.2005. 15:19

Citiraj:

Originally posted by rendula
I ja sam čuo da ga se nemre zaustaviti. Ženske ga nemreju zaustaviti. Probaju, al on ipak ide:D
faca zavrshio u buksi zbog silovanja? :D
sto si sve dozvoljavaju....

Dendy 30.11.2005. 15:32

Mozda malo off-topic, da li ste vidjeli one reklamu za audijev quattro pogon gdje se audi penje uz onu skijasku skakaonicu (po snijegu naravno :) ) ili onu reklamu za toyotinog land-cruisera gdje se ljulja na onoj klackalici a klackalica na rubu provalije? Bas sam citao jucer u jutarnjem da su upravo te reklame koje izgledaju super namjesteno i namontirano upravo snimane real-time tj. bez uporabe kompjutera ili dodatnih montaza! :D

btw, R je car lopte! :clap:

Gigi1 30.11.2005. 17:22

Citiraj:

Originally posted by Dendy
Mozda malo off-topic, da li ste vidjeli one reklamu za audijev quattro pogon gdje se audi penje uz onu skijasku skakaonicu (po snijegu naravno :) ) ili onu reklamu za toyotinog land-cruisera gdje se ljulja na onoj klackalici a klackalica na rubu provalije? Bas sam citao jucer u jutarnjem da su upravo te reklame koje izgledaju super namjesteno i namontirano upravo snimane real-time tj. bez uporabe kompjutera ili dodatnih montaza! :D

btw, R je car lopte! :clap:

I kaj hoces rec da audi moze na snjegu stajat pod 90 stpnjeva... haha-montaža.
Kaj se tiče Zube, on je takav čovjek da si nebi dopustio da takvo nešto montažiraju.

Nebelwerfer 30.11.2005. 18:26

Citiraj:

Originally posted by Gigi1
I kaj hoces rec da audi moze na snjegu stajat pod 90 stpnjeva... haha-montaža.
Kaj se tiče Zube, on je takav čovjek da si nebi dopustio da takvo nešto montažiraju.

nemože stajat ali uz quattro pogon može savladat takav nagib(od 75-80° tamo di skakači startaju). doduše, uspjelo im je to iz treće(ipak je riječ o snijegu i ledu na skakaonici jelte...) i bio je osiguran čeličnom sajlom duž cijele skakaonice(sajla se držala za auto po sredini šasije od ispod)....

već su to izveli sa prvim audijem quattro tamo 85-te mislim... ;)

Gigi1 30.11.2005. 20:11

Citiraj:

Originally posted by Animal Mother
nemože stajat ali uz quattro pogon može savladat takav nagib(od 75-80° tamo di skakači startaju). doduše, uspjelo im je to iz treće(ipak je riječ o snijegu i ledu na skakaonici jelte...) i bio je osiguran čeličnom sajlom duž cijele skakaonice(sajla se držala za auto po sredini šasije od ispod)....

Čuj sorry, ali ja ti nevjerujem, probao sa Subaru Legacy-em niti blizu tolkom nagibu- tak da ti nevjerujem jedino ak nisi koristio gume s čavlima :confused:

Virus7 30.11.2005. 20:12

Old and fake!!!!

IceFisherman 30.11.2005. 20:53

Citiraj:

Originally posted by Isus

Možda bi dobili NK Zagorec ;)

Zagorec je jedan jako dobar klub i mislim da Hajduk nema šanse protiv njih :p

@Gigi1

to za audi je real snimano ... proguglaj po netu imaš celi film za skinuti kak je snimano .... od podizanja na skakaonicu pa sve do trenutka kad njim je to uspelo ...

knezigor 01.12.2005. 07:51

Citiraj:

I dalje ne vjerujem da je Audi to mogao napravit bez montaže....
Obzirom na masu (barem tonu i pol), težište automobila (koje ako se gleda na centar zemaljske kugle završava odokalno negdije oko zadnjeg štozdenfera - odbojnika), površinu guma koja je u kontaktu sa ZALEĐENOM podlogom (a gume ne proklizavaju????) mislim... da li je netko probao krenuti u prvoj na ledu po ravnom???? Svaki iskusan vozač zna da se po ledu kreće barem iz druge.....
I onda da sve to jedan auto (pa zvao se on i Audi) to može na 75 i kusur stupnjeva?

BTW u usporedbi kaj može Audi i kaj može Mr. R. moj je glas onda ipak za R!!!!!!
Bliže je stvarnosti, iako mi ni to nije baš 100%...

Paske 01.12.2005. 09:42

Začudil bi se ti kaj sve mogu iskusni vozaći i auto pun elektronike :D

Bratić moj je bio u Audi školi vožnje - komentar na A8 quattro - nema što nemože!

Doduše u kontroliranim uvijetima na pisti, sa bivšim rely vozaćem, ali se čuda rade sa tim autom ...

Hrpa elektronike, dobre gume, vrhunski vozać .... vjerujem da se može ....

atha 01.12.2005. 09:51

Citiraj:

Originally posted by Paske
...

Hrpa elektronike, dobre gume, vrhunski vozać .... vjerujem da se može ....

uz takve uvjete, bez ikakve dvojbe.

Gigi1 01.12.2005. 11:33

Svi vi tu spominjete quattro pogon, samo malo razmislite kolka je njegova iskoristivost kod takvog nagiba-mala, pošto nekih 90% okretnog momentra ide na stražnju osovinu jer je težište auta 90% na stražnjoj osovini!
sa nekm zaletom bi i mogao savladat ali iz mirujućeg položaja nema šanse-barem ja to tako vidim.

ZED 01.12.2005. 11:39

Bitan je samo start, jel ak dobro krene onda i dobro ide;)
Zato i je iz x-tog pokusaja uspio

nino 01.12.2005. 11:59

Citiraj:

Originally posted by Gigi1
I kaj hoces rec da audi moze na snjegu stajat pod 90 stpnjeva... haha-montaža....
Pa nije 90 nego 37 stupnjeva ako se ne varam??

rendula 01.12.2005. 12:07

Citiraj:

Skijaška skakaonica nije ni približno pod 80 stupnjeva, prije 35-45

ZED 01.12.2005. 12:12

Citiraj:

Originally posted by rendula
Skijaška skakaonica nije ni približno pod 80 stupnjeva, prije 35-45
Bas to , jel mislim da ovi nemogu logicki razmisljat kad kazu 90° , ljudi pa to je okomito:rolleyes:

Newbie Pro 01.12.2005. 12:30

Gume su bile sa čavlima, što je zakonski dozvoljeno u zemljama Skandinavije. Nema montaže. Mali zalet, i ide do kraja. Audi rulez :)

atha 01.12.2005. 12:31

http://img210.imageshack.us/my.php?image=016aq.gif

nagib od starta do uzletista je oko 35°, najvishe 38°.
nakon "leta" nagib staze je takodjer do nekih 37°.
makar mnogi misle kako je i preko 50°. ;)

Gigi1 01.12.2005. 16:00

Evo ljink di sve piše. Niti blizu 80 stupnjeva već 37.5 sa zaletom, +sa gumam koje posjeduju čavliće dužine 6 mm. Evo vam ljudi koji ste pričali da se može pod 70+ stupnjeva to izvest-sami zakoni fizike to nedopuštaju!
ljink:www.rsportscars.com/eng/articles/audi_ski.asp

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34.