|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
test programa,,
ovak,, napravio sam software za capture s tv tunera i ostalih stvari (nije sad bas virtualdub, ali je moj ![]() soft |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E jebote, svaka ti dala. Rado bi ga isprobao ali niti imam više VIVO, niti TV tuner. Dobra ideja, baš bi se malo poigrao s njime. Šteta. BTW, koliko ti je fajl nakon tih xxxxxx min i sekundi? Možda je ograničenje u FAT-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja ću ga isprobati,pa ti javim dojmove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo i ja skidam pa budem probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
RIAA
|
Citiraj:
Citiraj:
ma nije, stavim video kompresiju xvid, audio mp3/wma/pcm svejedno... eventualno ak si on ne radi neki temp file nekompresiran, pa kompresira iz njega naknadno... al to jos nisam cuo... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
mmutil32.dll mi fali.
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni neće skinut pravilno, prekine mi na 5 posto
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
meni isto prekine download ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RIAA
|
sto se tice onog Dll a - rjeseno,, koristio sam komponentu koja to koristi a nisam file stavio u zip,, pa sam sad zbriso komponentu, jer jos nije potrebno radit installer,, no kaj se tice onog sa skidanjem, to neznam kaj je,, mozda do servera, jer neki su uspjeli skinut, kao sto vidim... evo stavio sam novi file sad je u rar-u,, program ako je tko voljan-. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Odi na njegov site pa klikni na download jer mu server ne dopusta direktno linkanje. http://www.dhost.info/markich/go/page.php?id=9&a=dl
![]() |
#13 |
Premium
|
Nije to,nego taj fajl uopće ne postoji nego stranica sa .php ekstenzijom. I to je samo kad koristim Mozillu, dok sa IE-om radi bez probljema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo ja sam skinuo ovako je prog super, malo mem zauzima, malo proca, brz... Ali imam neke zamjerke. 1. ne pamti postavke koje se postave, recimo destination... 2. kad ga minimiziram pa otvorim, onda neće opet da se minimizira... 3. ako stavim rezoluciju na bilo koju osim defaultne (kamera radi na 352x288)onda počne radit miljon fileova umjesto capturea... ostalo budem vidio s vremenom. i jedna želja. ako bi program mogao namjeniti i za gledanje tv-a preko tunera, znači lako mijenje programa i tako to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
RIAA
|
eh ovak,, sad sam nasao komponente za delphi za capture,,, stvar je u tome da sam ovo radio s vfw koji ne nudi bas puno,,tj. ima puno pisanja koda, a za to treba puno vremena.,, al kad ovo skinem,, bit ce to pun pogodat (nadam se...) e al to traje s modedmom koji se spaja na 38.6 (mdrfk) skidat 56MB i nije trenutak... al podrzava i filtere dscaler i digital zoom i hrpetinu stvari ne samo za capture vec kompletnu obradu videa! btw. modem sucks |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
RIAA
|
hmh,m,, evo re-napravio sam program,, s jednom vecom razlikom,,, vise ne snima s VFW vec sa WDM, dakle namjenjen je za WinXP, ne vise za 98,,,, furka na virtual dub izgled al ovaj ide u smjeru capture,,, a kolko znam vdub jos radi s vfw, jel SAd se zove ColdTV pa to skidajte server neda linkanje,., dole je link stranice javite komentare Zadnje izmijenjeno od: markich. 22.09.2004. u 04:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|