|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
RivaTuner OC problem
Evo nikako da natjeram Rivu da mi prihvati OC. Svaki put kad odredim neku vrijdenost (za 3D perfor.) i stavim Apply, i napravim SAVE u profil, GPU-Z // Everest pokazuju def taktove. U čemu je problem ![]() BTW ima li alternativa ovoj Rivi ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako se radi o Nvidiji, jedina alternativa koju ja vidim je OC u biosu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Samo što je zadnja verzija CoolBitsa prema mvktechu izašla 2004. Ja sam probao sa 9800GX2 na vist i nije mi radilo. Sječam se da je bio u igri još nvidijin program NTune.
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
Sa nTuneom se komp odma resetira ![]() Moja sreća sa VGA karticam ne prestaje ![]() ![]() ![]() Nisam vidio glupljega alata od ove RIVE EDIT Uspio sam OCat, ali samo kada sam stavio da su Core/Sheaderi linkani, što mi nije drago ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Riva koliko biila mutava jedina radi(u večini slučajeva). Ati je to puno elegantnije riješio. Moj savje je da osposobiš nekako Rivu. Jedina alternativa je bios editing.
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 19.07.2008. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Evo danas se malo zabavio i problem je sljedeći. Shaderi normalno idu preko Rive i uspio sam ih ~1750MHz, bez grešaka (ovo je na brzinu) Memorija normalno ide preko Rive ~1050MHz Sada kad probam CORE nikako neće preko def vrijednosti, točnije vraća je na def vrijednost od 500MHz, i nikako ne prihvaća takt jezgre drugi ;( sada mi nije jasno zašto neće ??? Ako neko ima prijedlog neka ga podjeli s menom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da možda ne dižeš 2D taktove?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Nisam toliki n00b ![]() ![]() ![]() Sada sam uspio testirat, maknem linkano onda isključim LINKED mode i tako mi prihvati ![]() Nego sada kako sam dosta na ATiu navika na ATT, kako ovdje postavit za 3D da vrti konkretno 650/1700/1000 samo kad sam u 3D aplikaciji. Ovde spremim profil ali nakon restarta kompa vraća na def vrijednosti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|