|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Poliranje ekrana
Dakle, zanima me može li se nekako ispolirati ekran na mobitelu. Imam nekoliko crtica, ne previše dubokih, ali me živciraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da ne, ali bilo je raznim mitova da se polira sa zubnom pastom... ja nisam probavao
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Uf.. ne znam baš, ne bi htio utrljat zubnu pastu u mobitel dok mi to netko ne potvrdi da je radio.. hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
probao sam par puta sa pastom za vizire od kaciga(tako moj frend tu pastu deklarira pa sam mu ukrao naziv) i na nekim mobitelima sa manjim ostecenjima je islo odlicno i dobro ih je pokrilo , ali one bas dublje ogrebotine nije islo nikako ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Tesko cete rucno, ali strojno ide bez problema... Ako imate neki strojcic za brusenje nozeva sa brusnom plocom...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a ako pasta ima granule kao što ima vecina danasnjih kalodonta? i onda tek uništiš sve ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo probao sma sa kaladontom, bez granula, i ne vidim baš nekakvog učinka... sve je isto osim što mi se kaladon uvukao u rubove mobitela pa je sada crni mobitel sa bijelim motivima... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam u Chipoteci kupio nekakvu pastu namijenjenu baš za poliranje ekrana mobitela i dosta dobro se može ispolirati, ako su neke manje ogrebotine. Što su veće ogrebotine, treba više trljati, naravno. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Kak se zove ta pasta?
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ovako, frend je na motorou imal jako puno crtica i ogrebotina, ja sam s njim s pastom za polranje metala ( uzimte onu za fino poliranje inače moja je bila bijele boje pasta, a bijela tuba koja je bila velika u širinu kao 2 tube kaladonta ) i sve se super ispoliralo, trebalo bi šljakat i na mobu, sutra stavim sliku tube pa da vidite Zadnje izmijenjeno od: kasko. 02.03.2008. u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ne, to bi uništilo stvar do kraja, ta polir pasta za pofarbanu limariju radi na drugu fintu, abrazivno je pa zgrebe malo boje oko ogrebotine i popuni ogrebotinu tako da se čini kao da je nema, a na prozirnom plastičnom ekranu bi samo izgrebalo, ili u najboljem slučaju zamutilo tako da se ništa ne bi vidlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kasko. 02.03.2008. u 10:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam polirao sam sonax pastom (cca 80kn) vizir od kacige. Sve prošlo u najboljem redu. Nisam probao na staklu od moba, al sam probao na plexiglasu gdje mi je zgreblo i zamutilo površinu. Eh sad opet ovisi kakva je plastika stakla ili ako je pravo staklo onda nema problema.
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
ja bi to probal na Nokii N95 8GB dajte recite kak stavite pastu baš onak malo pa razmažete ili prek cijelog ekrana ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
to stavi malo onak ko par kapljica po ekranu, uzmi neku krpu i trljaj nije bitno kak samo trljaj, kad vidiš da je onak jako suho opet dodaj i tak dok nebude glatko i čisto i gotov si, ja sam tak i felge na motoru ispoliral,i farbu na frendovom autu, i par stakalca koja su bila jako izgrebana koristeći ovu moju pastu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
zena mi je rincicama zgrebala ekran..a ekran moba je poput onog s lcda-bez ikakve zastite,,malo ga dotaknes i odmah kristalici plesu na sve strane..model moba je N93. jel mi preporucujete da ga namazem tom famoznom pastom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
probao sam i nisu se ogrebotine do kraja skinule ali u svakom slucaju izgleda ljepse ![]() Kada budem imao vremena cu ga jos malo pa cemo vidjet. Isto mi se pasta zavukla u rubove ali to se rijesi sa vlaznom maramicom. Kada sam stavljao pastu na ekran 2 puta sam samo skidao odnosno brisao dijelove gdje ima vise paste da mi se nebi razmazala na tipkovnicu i pod tipkovnicu.....ajd sretno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|