|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Produljenje ugovora s t-com!
Pitanje je vezano za MAXadsl. Zanima me dali se s produljenjem ugovora na novih 18mj dobije novi uređaj (d-link) ili je u igri samo odabir vrijednog poklona za 1kn za postojece korisnike? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
možeš za produženje dobit i wlan router. d-link 684 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
E to mi nije jasno. Npr. ja podnesem zahtjev za produljenjem ugovora na 18mj i platim 1kn i dobijem d-link 584t ili platim 99kn i uzmem wlan d-link te uz to platim jos 1kn i uzmem neki poklon od ponuđenih? Ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
- d-link684 ili - logitech x530 zvučnici ili - bežična tipkovnica i miš + web kamera. kaj god od tog uzeo, platiš 1kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
I ja mislim da je ovo ponuđeno Zyxel P-660 HW-D3. Znaci nikak nemogu od njih dobit d-link osim da ga kupim u ducanu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Baš sam se sjetio nečega... Uzeo sam maxadsl priije dvije i pol godine, negdje u 12 mjesecu 2006.-te. Znamo da ugovor istječe nakon 18 mjeseci, ili dvije godine tad. Nije bitno, ali koliko se sjećam oni meni nisu poslali nikakav ugovor za produljenje. Ima neka caka kod toga? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema, jednostavno mjesec po mjesec placas.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
a koji je jeftiniji...a da radi ok kao monopolist? ono, iskreno, osobno nemam problema s netom. a koliko cujem od onih koji su krenuli na jeftinije, problemi posvuda. znaci, jeftinije, a bolje je? ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam optimu i ne samo da je jeftinije, nego je i bolje, jer imam veću brzinu down i up na 2mbit paketu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Takoder i meni danas dosao onaj papir za produljenje ugovora.... tipk,mish+cam vec duze vrijeme u planu tak da... T-com rula ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
ma gledam i optimu i metronet..i cujem svakojake price o njihovom opstanku na trzistu. recimo, metronet...99kn za 2Mbit dsl i telefonsku liniju u jednom+70 kn flat promet dsl..rekli bi 170 kn fiksni sa flat 2Mbit dslom ![]() ![]() ![]() ni metronet ni optima nemogu ponuditi svoje usluge na mom broju, ali najbolje je ovo..ne planiraju ni do kraja godine (zg-maksimir LOLOLOL). ![]() ![]() ![]() stoga, kako god, monopolist je i dalje jedina varijanta, koja u zadnje vrijeme nekako ok radi. ono, za kucnog korisnika sasvim ok kaj se mene recimo osobno tice.jos da se malo korigiraju cijene i to bu bilo to.. treba li neko set zvucnika ili tipkovnicu ![]()
![]() |
#22 |
Beerman
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Mozes za potpisani ugovor od 24 mjeseca dobiti poklon za 1kn i uredjaj za 100kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
A ja nemam izbora pošto u ovoj vukojebini jedino tekom dostupan pa ću si produžit uz prikladni poklončić, samo još ne mogu odučit, modem ili zvučnjaci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|