|
![]() |
#1 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Novi athloni-939 pinski itd.-info?
Zan li itko tocnije kada izlaze ti 939 pinski athloni(FX), kakve su im karakteristike?Cujem da ce mozda HT biti ubrzan na 1000mhz. Mislio sam, mozda si copim nesto tako, bez registered memorije, ali ne znam ni koliko ce kostati, kada izlaze itd.AMD stalno nesto muti.Sto je s novijim verzijama 64-orki?Oce li ikakakav napredak to ostvariti?Mozda ja ostarim cekajuci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
svi s939 ce imat dual-channel memorijski kontroler koji nece trebat registered module. imat ces fx-e s 1mb cachea dok ce ostali imat 512 (a neki 256). HT ce bit 1000MHz. Launch: 2Q ove godine. Ne zna se tocno kad u 2Q, ali sutra nije ziher.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovi FX s 256 cache ce ocito bit nekaj poput Durona FX
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
oni nebu bili FX... FX je FX, ostali su samo Athlon 64.
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
KOja je zapravo sustinska razlika izmedju ahtlona FX i Athlona 64, osim socketa?
__________________ |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
fx - dvokanalni memorijski kontroler 64 - jednokanalni fx - registered module treba(zasad, novi neće) 64 - obični moduli . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
pa sama ti rijec kaze... kvar --- tal --- dakle 3 dijela. Inace ta rijec dolazi od latinske rijeci kvartos -- sto znaci dijeliti. dakle 1. kvartal je od 1.1.-1.4 drugi je od 2.4 do 1.6 treci je od 2.6 do 1,8 a treci je od 2.8 do 12.12. ![]()
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
quartarius ( lat.) ii, m.= četvrt, četvrtina. nemre latinska riječ završavati na os: nono : to je klasični završetak grčkih riječi. al sam pametan : goood : ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |