![]() |
Novi athloni-939 pinski itd.-info?
Zan li itko tocnije kada izlaze ti 939 pinski athloni(FX), kakve su im karakteristike?Cujem da ce mozda HT biti ubrzan na 1000mhz.
Mislio sam, mozda si copim nesto tako, bez registered memorije, ali ne znam ni koliko ce kostati, kada izlaze itd.AMD stalno nesto muti.Sto je s novijim verzijama 64-orki?Oce li ikakakav napredak to ostvariti?Mozda ja ostarim cekajuci... |
svi s939 ce imat dual-channel memorijski kontroler koji nece trebat registered module. imat ces fx-e s 1mb cachea dok ce ostali imat 512 (a neki 256). HT ce bit 1000MHz.
Launch: 2Q ove godine. Ne zna se tocno kad u 2Q, ali sutra nije ziher. |
ovi FX s 256 cache ce ocito bit nekaj poput Durona FX
|
oni nebu bili FX... FX je FX, ostali su samo Athlon 64.
|
KOja je zapravo sustinska razlika izmedju ahtlona FX i Athlona 64, osim socketa?
|
fx - dvokanalni memorijski kontroler
64 - jednokanalni fx - registered module treba(zasad, novi neće) 64 - obični moduli . . . |
Citiraj:
|
pa sama ti rijec kaze... kvar --- tal --- dakle 3 dijela. Inace ta rijec dolazi od latinske rijeci kvartos -- sto znaci dijeliti.
dakle 1. kvartal je od 1.1.-1.4 drugi je od 2.4 do 1.6 treci je od 2.6 do 1,8 a treci je od 2.8 do 12.12. :) |
Citiraj:
quartarius ( lat.) ii, m.= četvrt, četvrtina. nemre latinska riječ završavati na os: nono : to je klasični završetak grčkih riječi. al sam pametan : goood : :cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |