|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
AliExpress... Imas tih zamjenskih ko dreka... Stavis, koristis dok ne rikne, kupis drugu... Cak i kada kupis novi laptop, jamstvo na bateriju je godinu dana, tako da te ne treba zamarati jel zamjenska savrsena ili nije... Kostaju nekih $30-40, a za te novce ovdje kod ovlastenog servisa ne mozes ni prismrdit (na kraju sve te baterije su u osnovi ista stvar)... Samo pogledaj malo ocjene i tekstuale reviewe kada nadjes bateriju koja ti se cini OK za kupit pa ocijeni jel se isplati ili ne... Dell laptop ce ti odmah u BIOSu dati ocjenu baterije pa ako napise Excellent, onda ti je bas svejedno koji joj je kapacitet...
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
ja sam uzeo na ebay-u rabljenu original, prije toga sam imao zamjensku (isto ebay), bila je ok ali je oslabila |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
|
Stigao mi je danas Dell Precision 7520... Ajmemajko kakva je to masina... Nedavno sam imao Precision 7530 i taj je bio sulud, ali ovaj je generaciju stariji i... pa covjeka mozes ubit s ovim cudom... Uglavnom, ono sto me odusevilo je da je to valjda zadnji model gdje baterija nije bila integrirana i mogla se jednostavno bez sarafa izvuci van... Budem se sa njim pozabavio malo vise jer taj cu dati tati da mu zamijenim Lenovo W530 koji sada koristi... U svakom slucaju, kroz sljedecih par dana cu ga otvarati, mijenjati termalnu pastu i malo zagledati sta je ispod haube... Ono sto za sada znam je da je neki i7 7.gen sa 4 jezgre, 32GB RAM, 1TB NVME + slot za 2.5" disk, AMD Radeon PRO W4130 Mobile, 15.6" FullHD (nije IPS)...
![]() |
#64 |
Premium
|
Dakle, danas otvorio taj Dell Precision 7520... Fijuuu kakav laptop, podsjetio me na Toshibe... Treba otvorit pola laptopa da se zamijeni termalna pasta... ![]() ![]() Full CPU load testiranje me ugodno iznenadilo... 71C nakon par 10-15 minuta CPU burn testa... Evo par slika... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Podsjetio me na bivseg 7510 (i7, 64GB, Quadro M2000)... Sve je na tom laptopu vristalo "neunistivo" - osim docking slota. To mu je bila rak rana. Dan danas cekam da mi se firma oglasi i pusti te Dellove u rashod zaposlenicima za neke male pare. Radna stanica samo takva, zero complains!
![]() |
![]() |
#66 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Da pridodam i jednog 14" starkelju koji odbija krepat ![]() Godine se osjete, al neda se i dalje, ima max pomoć u obliku T9400, 4GB RAM, SSD i Mint tako da 720p youtube može zgutat i dalje skroz glatko. Dobro dođe ko primjerak za how low can you go za funkcionalnu mašinu za internet, office i slično. Baterija čak živa donekle i zdura kojih pol sata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|