|
|||||||||||
|
|
#5042 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
27" curved i IPS, nećeš tako nešto naći. ![]() Šteta što nećeš probati ravni IPS, IPS nema potrebe za curaturom baš zbog panela, VA treba, jer ovisno o kutu gledanja boje postaju življe (mada je sve isprano prema IPS-u). Svakako, sretno s kupnjom. |
|
|
|
|
|
#5044 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
dosao mi AOC cq27G4. Nemam rjeci za ovo sto ti kretenoidi rade sa tim SW-ima. znaci G-menu nema veze sa starim G-menu neg, naravno moras online ic, al opet to gofno uopce nema kontrole samog monitora koje su glavna stvar u starom G-menu-u i jedino sto me zanima. Nekim cudom monitor radi u starom G-menu-u, ali sa puno bugova, npr nesmije se nista klikat po samom menu-u od monitora jer nakon toga javlja not supported monitor. sve mi se vise cini da ovo ide nazad, samo sta koji klinac uzet, a da je "normalno", a tu je i problem sa laptopom (x280) gdje izgleda da nemrem tjerat vise od 60Hz u 1440p :-(.
|
|
|
#5047 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne kužim, što je točno problem sa softverom? Što ne možeš na gumbe namjestit što treba i bok ![]() Si možda probao onaj I-Menu? Isto nekakvo AOC sranje za kontrolu settingsa preko miša? Što se X280 tiče, najviše ti pruža USB-C thunderbolt port (4096 x 2304 @ 60 Hz) pa spoji to nekako na DP na monitoru (adapter, usb-c/dp kabel itd.) |
|
|
|
|
|
#5048 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako si trazio zakrivljeni 27" IPS onda si trebao uzet ovo: https://www.amazon.de/dp/B0BS6T8LST?...age=de_DE&th=1
|
![]() |
|
|