View Single Post
Staro 12.03.2008., 21:19   #46
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Tomy no.1 Pregled postova
al ja znam da to nebi radio ni minute za drugog,još kad ode veca steta,nakon toliko ulozena truda.bez profita ili za čevape LOL.
il se kupaš u parama il si stvarno postenjak.neznam...haha.
svaka cast svejedno.
da... al gle ovako

ja love za modding nemam... u svoj case sam ulagao stvarno puno para, al da bi ga mogao zavrsit, morao sam ga razvuc skoro na godinu dana. otic u paint shop i drmnut 500 kn na boje za mene je insane. al kad tih 500 kn raspodjelis na par mjeseci onda se da nekako izvuc.

a sto se tice ovog casea ili nekog buduceg. ja jednostavno volim nesto raditi, stvarati, razvijati kreativnost i nekakve druge sposobnosti. mogu ili to ili sjedit za kompom u slobodno vrijeme. biram ovo prvo.

da bi mogao raditi to sta zelim, jedini nacin je da napravim neki deal, da me netko (u ovom slucaju links) sponzorira i omoguci mi da utroseno vratim nazad.

ja bi najradije da mogu cijeli dan raditi na kucistima i doma imati u polici izlozeno jedno 30-ak komada, jedan do drugoga, svaki ljepsi od prethodnog
ali nemogu, pa eto... moram se zadovoljit sa tim da ce ovaj case usreciti nekoga u skoroj buducnosti

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote