Citiraj:
Autor Tomy no.1
al ja znam da to nebi radio ni minute za drugog,još kad ode veca steta,nakon toliko ulozena truda.bez profita ili za čevape LOL.
il se kupaš u parama il si stvarno postenjak.neznam...haha.
svaka cast svejedno.
|
da... al gle ovako
ja love za modding nemam... u svoj case sam ulagao stvarno puno para, al da bi ga mogao zavrsit, morao sam ga razvuc skoro na godinu dana. otic u paint shop i drmnut 500 kn na boje za mene je insane. al kad tih 500 kn raspodjelis na par mjeseci onda se da nekako izvuc.
a sto se tice ovog casea ili nekog buduceg. ja jednostavno volim nesto raditi, stvarati, razvijati kreativnost i nekakve druge sposobnosti. mogu ili to ili sjedit za kompom u slobodno vrijeme. biram ovo prvo.
da bi mogao raditi to sta zelim, jedini nacin je da napravim neki deal, da me netko (u ovom slucaju links) sponzorira i omoguci mi da utroseno vratim nazad.
ja bi najradije da mogu cijeli dan raditi na kucistima i doma imati u polici izlozeno jedno 30-ak komada, jedan do drugoga, svaki ljepsi od prethodnog

ali nemogu, pa eto... moram se zadovoljit sa tim da ce ovaj case usreciti nekoga u skoroj buducnosti