UPDATE
stvari su napokon krenule malo prema boljem
prvo, sredio sam prostor u kojem mogu raditi kad god... i udaljen je samo 30-ak metara od mog stana... u istoj zgradi, drugi ulaz. cak ima i pogled na more
primjetit ce te i hrpu alata
napokon imam sve sta mi treba... brusilicu, busilicu, ubodnu pilu, mali stolic, turpije sve sve sve sta mi treba
trebam li podsjecati, sve dosad napravljeno je bilo uz pomoc komadica drveta koristenog kao blok za brusenje i malog dremela na baterije
dalje...
kitane stranice su izbrusene i ipak ce trebati jos jedan tanki sloj kita preko toga. nije mi najbolje uhvatilo rupice. to ce nadam se ici sutra tako da ce stranice do kraja tjedna biti gotove i spremne za bojanje.
jos malo preinaka... doslo je do promjena u psu/hdd odjeljku. uspio sam nabaviti komad pocincanog lima koji ce odvajati hdd/psu od ostatka kucista, a gumene nosace sam zamjenio drvenim. nakon malo testiranja, gumeni nosaci su pokazali znakove ubrzanog raspada strukture pod naprezanjem

nista jos nije pricvrsceno, trebam ponovno sve mjere uzimat i busit nove rupe po potrebi... imam lufta par milimetara za pogrijesiti
jos jedna stvar koja me jako jako iritira... buduci da su stranice kucista izbuzane do bola, na mjestima di su rupe savijaju se ko da su od papira.
napravio sam mali video da slikovitije prikazem na sta mislim :
RC690 panel
buduci da cu koristi color theme koji cu koristit, ovakvo ponasanje stranica ne dolazi u obzir. stoga sam ih "armirao"
trenutno je stranica na presanju, zalijepio sam drvene letve popreko stranice sa unutarnje strane, sto bi trebalo sprijeciti savijanje i udubljivanje. vidit cemo sutra
ispod ovog svega je stranica
valjda ce izaci ravna nakon ovog :lol:
~ 145kn

~
17:20h