View Single Post
Staro 27.02.2008., 23:34   #17
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
UPDATE

(skoro sam se zaletio pa opet postao velike slike )
Danas sam bio malo u shopingu
ovo su neki djelovi koji ce mi trebati za hard disk bay... jos uvijek se malo trazim u tome, al mislim da sam sredio sve.

montaza diskova je nekakva unaprijedena verzija onog sta sam kod Kali koristio... dakle gumeni stapici, u njih ide kuka, izmedu dva stapica razapet elasticni konop (to jos moram naci di ima za kupit) i unutar toga ide hard disk.
Slike ispod... prvo zalijepimo komade zajedno a potom ispod "prese"...koja je improvizirana pomocu kreveta

danas sam vecinu vremena potrosio razmisljajuci, kombinirajuci, planirajuci sta i kako napraviti. jedno je zamisljati prema slikama, al drugo je kad imas kuciste ispred sebe pa treba pocet pilat na njemu.

uglavnom, na gornjoj stranici sam odlucio ovaj mesh ispred ventova mogucih ukloniti... nemaju nikakvu svrhu buduci da preko njih ide opet mesh panel.

naravno... "unutarnja kontrola" je obavila svoj dio posla. plan prolazi sa odlicnim ocjenama

moving on.... evo i gotovih drzaca za hard diskove... sutra cemo ih malo brusiti da lice na nesto, a ako bude vremena mozda i probati kako funkcioniraju te sve ideje u praksi.

i za kraj.... stock hdd bay je osao bye bye....
koliko god praktican se cinio, meni se nije dopao... em previse blokira zrak od prednjeg venta em su drzaci plasticni, sto znaci vibriranje diskova... sad je valjda jasno di ce diskovi stajati

to je to... jos 5 dana ubrzanok posla, jos barem 2-3 updejta mozete ocekivati u tom vremenu
lights out, good night

~ 40kn

~ 4:05h

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote