View Single Post
Staro 27.12.2007., 02:05   #72
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
evo mama se oglasila na links forumu... pa prenosim njen komentar na kuciste

Citiraj:
Autor Kali
...hehehe..evo da se i mama javi...sta da vam kazem...ostala sam bez teksta sretna i presretna ...najljepsi poklon koji sam ikad dobila...ne samo zato sta je kusiste prelijepo, nego zbog pomisli da je neko (u ovom slucaju, moj dragi sin)ulozio vremena i truda da bi me razveselio...hvala svima sta ste ga podrzavali i cinili mu drustvo za vrijeme trajanja radova ...pozdrav svima od sretne mame Kali ..pusa

evo slikica koje je kuciste prije imala

i evo slikica kako izgleda unutrasnjost trenutno

fali napajanje jedino unutra... kad sam imao foto u rukama, napajanje se susilo od bojanja... kasnije sam zatvorio kuciste, zaboravio slikati i stvarno mi se opet neda otvarati

al uglavnom... sve je pasivno, jedan 120mm sprijeda i jedan 120mm sa donje strane napajanja hladi psu i cpu istovremeno.
temperatura je nekih 40-ak stupnjeva i to mi je ok. ako bude problema preko ljeta, spojen je na potenciometar i ima lufta nekih 400rpm-a.

ovo sto sam probao sa hard diskom... ostao sam jako ugodno iznenaden.
disk je stari wd 20gb, jako jako zuji. sa ovim gumama kako sam ga montirao, uklonio sam potpuno vibracije, smanjio malo rezonanciju, a ostalo je pospugala dvoslojna izolacija koja takoder funkcionira iznad svakih ocekivanja. komp je sad jako jako tih i vec sa metar dva udaljenosti postaje necujan. malo bjezu jos visoki tonovi diska, al tu nema pomoci osim novog diska.

sve u svemu, job well done sto se mene tice

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote