Citiraj:
Autor elvis again
Niko nije bas precizno odgocvoril na moje pitanje? Inace cini mi se da sadasnja prza LITON crkava. Jel ima kakva aplikacija da provjerim ispravnost iste? Nekaj kao za ispravnost citanja i pisanja. Cesto mi javlja greske kod citanja (instalacija) sa DVD-a.
|
Paa, na ovom uvjetu korištenja Traxdata medija u kombinaciji s uvjetom da dobro prži DVD medije padaju ti sve prže. Eventualno Pioneer, ali on baš nije previše tih. LG je tih, ali ne voli Traxdate, a i modeli s Renesas čipsetom (H4x, H6x) ne prže dobro CD medije na brzinama većim od 16x (na 16x odlično prže); LG Panasonic modeli (H5x) ne pate od tog problema s CD-ima, ali isto ne vole Traxdate. Samsung bi tu bio dobar, ali nije nešto naročito tih. LiteOn-i uglavnom otpadaju kad se spomene riječ tih u istom odlomku. Za novi Asus ne znam, ali znam da su na čitavim serijama prža imali razne mehanizme za smanjenje buke i vibracija (Asus QuieTrack, ako me sjećanje služi). Uglavnom, svaka ima svoj faktor

(manu)
Provjera ispravnosti? Čitanje provjeravaš čitanjem dokazano ispravnih medija, najbolje originalnih ili snimljenih na drugom snimaču. Snimanje provjeravaš na drugom snimaču marke LiteOn, BenQ, Samsung ili Plextor. Kako? Pogledaj
sticky.