evo mene opet
ovaj put sa projektom za mamu

nadam se da vam nece smetat sta isti log vodim na par foruma... nemojte misliti da sve genericki copy pejstam samo sa foruma na foruma (mislim, pejstam ali...) ... malo mi je potrebno marketinga, a i lijepi komentari svakako podizu moral i volju za radom
pcekspert redovito pratim, citam, na svoje teme pazim naravno, ali jednostavno nemam vremena biti malo aktivniji sa postanjem
inace, mama mi je hardcore ovisnik o ogame-u, svoj komp ima vec godinu dana i za danasnje standarde...mogu je svrstat u uber g33k kategoriju. 5mbit flat je stalno pod naporom na njenom kabelu, photoshop je uvijek upaljen, przilica se pregrijava... stvarno se lijepo zna sluziti kompom.
trenutno je cijela konfa slozena u 10 godina staro jnc kuciste mini tower kojem fali pola stranica.
buka je nesnosljiva, a cesto zna zaspat pokraj kompa...sto mi stvarno nije jasno kako...
kako god, uskoro ce joj b-day i kupio sam jedno kuciste koje cu malo srediti, paint job, izolacija, malo preuredivanja unutrasnjosti... nista posebno, al opet da lijepo izgleda i da bude TIHO
budget je jako ogranicen pa se moram snalazit kako znam i umijem. kuciste je danas kupljeno, ModeCom STEP207 midi tower za 140kn
nije bog zna sta, al kad zavrsim snjim bit ce za polizati

evo slikica kucista :

e da... kuciste mora biti gotovo do 25.12 tako da nema vise onog razvlacenja kroz godinu dana