View Single Post
Staro 02.09.2007., 15:40   #107
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Do jaja stari, ovo sam cekao Stvarno, eto, svaka cast, najbolje mi je sto je moja omiljena boja dominantna, crni Sonic djeluje preopako
hvala

Citiraj:
Jedino mislim da imas malo viska ventilatora (recimo ona 2 Sharkoona naprijed su previse, ja bi maknuo gornjeg i onog sa Accelera). I jel mi se cini ili ti vent na Sonicu stoji na Thermalrightu?

da sam u nekom klimatiziranom prostoru, mozda bi i razmislio o manje ventilatora...al ovako ljeti, kad je u sobi 30+ , cime da hladim komponente?
da otvorim stranicu pa masem lepezom?

a i inace, vidim dosta ljudi prigovara na broj ventilatora, ali svi ventilatori su pazljivo izabrani. sad kad dodu hladniji dani onda ce raditi ovako sve :
4x140mm Sharkoon @ 500rpm
2x92mm Sharkoon @ 600rpm
1x80mm Sharkoon silent eagle @ 700rpm

testirao sam to prekjucer kad je bura derala po noci i temperature su bile fenomenalne (x1900gt u loadu oko 43 stupnja) a najglasnija komponenta u kucistu je definitivno bio hard disk... tako da ono, volim tisinu, ali isto tako volim i hladne i zdrave komponente i nije mi do pretjerivanja u bilo kojem segmentu

vent na sonicu nije lezao na hr05, bilo je par mm razmaka, no svejedno, promjeio sam malo setup buduci da se kombinacina chipset+cpu dosta grijalo onako zbijeno.

Citiraj:
EDIT: I neka sjeta me ulovila kad sam vidio svog najdrazeg Samsunga shmrc
kad smo vec kod toga.... samsungica su izgleda dokrajcile ove tu vrucine, cijelo ljeto sam ga morao aktivno hladiti ventilatorom inace bi slika pocela "plivati"
no jos se dobro drzi

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote