Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Do jaja stari, ovo sam cekao  Stvarno, eto, svaka cast, najbolje mi je sto je moja omiljena boja dominantna, crni Sonic djeluje preopako 
|
hvala
Citiraj:
Jedino mislim da imas malo viska ventilatora (recimo ona 2 Sharkoona naprijed su previse, ja bi maknuo gornjeg i onog sa Accelera). I jel mi se cini ili ti vent na Sonicu stoji na Thermalrightu?
|
da sam u nekom klimatiziranom prostoru, mozda bi i razmislio o manje ventilatora...al ovako ljeti, kad je u sobi 30+ , cime da hladim komponente?
da otvorim stranicu pa masem lepezom?
a i inace, vidim dosta ljudi prigovara na broj ventilatora, ali svi ventilatori su pazljivo izabrani. sad kad dodu hladniji dani onda ce raditi ovako sve :
4x140mm Sharkoon @ 500rpm
2x92mm Sharkoon @ 600rpm
1x80mm Sharkoon silent eagle @ 700rpm
testirao sam to prekjucer kad je bura derala po noci i temperature su bile fenomenalne (x1900gt u loadu oko 43 stupnja) a najglasnija komponenta u kucistu je definitivno bio hard disk... tako da ono, volim tisinu, ali isto tako volim i hladne i zdrave komponente i nije mi do pretjerivanja u bilo kojem segmentu
vent na sonicu nije lezao na hr05, bilo je par mm razmaka, no svejedno, promjeio sam malo setup buduci da se kombinacina chipset+cpu dosta grijalo onako zbijeno.
Citiraj:
EDIT: I neka sjeta me ulovila kad sam vidio svog najdrazeg Samsunga shmrc
|
kad smo vec kod toga.... samsungica su izgleda dokrajcile ove tu vrucine, cijelo ljeto sam ga morao aktivno hladiti ventilatorom inace bi slika pocela "plivati"
no jos se dobro drzi