View Single Post
Staro 18.05.2007., 22:56   #52
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
UPDATE

smee again
malo sam ubrzao tempo rada, dovrsetak radova, brem onih vecih sad brojim u danima vec, a sto sam blize kraju to imam sve vecu motivaciju za zavrsiti.
danas sam opet odradio nekih 10-12 sati rada, dosta toga se napravilo.

ovo je stranica na koju sam prije 2 dana nanio 2 sloja temeljne boje. ta 2 sloja sluze kao predjelo za glavne slojeve temeljne...prije toga treba je obrusiti malo i srediti.

zasto brusiti?
ako malo bolje pogledate, mozda uocite da nijanse sive boje nisu svugdje jednake, to je djelomicno zbog prasine i necistoce sto se nakupilo na povrsini....a ako prodem rukom preko temeljne boje par puta dobiem ovo :

tu "prasinu" i cestice boje koje se nisu dobro primile treba ukloniti tako da se novi slojevi bez problema lijepe za podlogu.

nakon laganog brusenja i pranja, dobijemo savrsenu podlogu za nove slojeve temeljne

kasnije sam stavio jos 3 sloja temeljne i ostavio da se susi....
buduci da je vani derala olujna bura, tako mi svega, mislim da bi i vrecu cementa valjalo po cesti ko papir...grozno nesto...uglavnom, bio sam prisiljen bojati u zatvorenom prostoru, sto nikako nemojte raditi
a ako bas morate, onda se DOBRO zastitie, lak je jako otrovan i izaziva mucninu, pospanost, glavobolju i vrtoglavicu...sve sam prosao to vec ...jednom i nikad vise

buduci da se za neke profi maske nema para, morao sam improvizirati

Complete Case Painting Guide

Zadnje izmijenjeno od: Omega. 13.12.2007. u 15:36.
Omega je offline   Reply With Quote