nakon 2 sloja :

nanesena 2 sloja sjajne crne na zadnju stranicu i na gornju stranicu :

a sad rijec dvije o troskovima.ovo moje bojanje je ispalo jako skupi sport.chieftec guta boju ko stojka benzin i primjera radi,za šasiju mi je trebalo 2 kantice primer-a (2x30kn) i 4 kantice crne boje (4x30) sto me na kraju izaslo samo za šasiju oko 180kn
ali povratka vise nema...ovim putem bi se zahvalio ministarstvu sporta i obrazovanja sto su mi financirali projekt (suckers)
te bijele fleke nisu greske u bojanj...to mi je lece bilo malo sporko,tek sam kasnije skuzio.i tu sad stajemo sa starim slikama.to je vec kraj 11 mjeseca,a poslije tih slika sam se uhvatio malo one stranice desne.ispolirao primer i pripremio za bojanje.par puta sam zaboravio fotic tako da nema slike postupka bojanja,ali imam zato slike rezultata
inace...dok se sve ovo susilo...jos sam malo istrazivao o procesu dobivanja sjajne boje.nakon nanosenja 4-5 slojeva boje,povrsina se polira i skida se povrsinski sloj.povrsina se ravna do savrsentva,jer inace odraz bude iskrivljen.slike procesa naravno nemam,al bit ce uskoro.kad se boja,odnosno povrsina izravna onda se sa posebnim sredstvom boja izvuce nazad...neznam kako bi opisao rijecima
uglavnom,nakon tog brusenja dobijete ravnu povrsinu obojanu sivom mat bojom.onda se sa tom tekucinom povrsina polira dok ne dobie zadovoljavajuci sjaj.kad sam kupio tu polir tekucinu,probao sam malo na gornjoj stranici taj proces,tako da znam kad budem na stranici radio.
ok,tu gore mozte vidjeti kocku koja je ispolirana sa polir tekucinom,a oko nje vidite izbrusenu boju.moze se lijepo vidit koliko zapravo ta polir tekucina izvuce boju nazad.ako je povrsina savreno ravna,imat ce te ogledalo,doslovno

to je ta polir tekucina i odraz mene
tu sam prvi put skuzio da ce mi se ipak sav taj rad i trud na kraju isplatiti.da napomenem da sam to samo malo testirao da vidim kako to funkcionira.nakon tih fotki sam cijelu povrsinu ponovo pobrusio i prekrio sa jos 3 sloja boje....spremno za glancanje nakon 3-4 dana