New old stock, pakiranja nepipnuta čak

Pol toga nikad nisam ni vidio u original ambalaži, sve se na bulk rokalo.
Evo i zadnji pointless build, uletio mi pravi hackjob od kučišta sa homemade plexi bočnom i neonkama. Solidne s775 komponente, al idealna prilika za ubacit par stvari koje su samo čekale ovak neš i izvodit kerefeke
Q9550 @4.0 GHz
6GB Dominator DDR2
Biostar TPower I45
2x HD 4890
Audigy Platinum EX SB0090
Sa MBO combom je bilo malo natezanja oko RAMa, al neki stable clock se na 4.0 našo. Moguće da bi to i dalje da ga krenem šopat sa više struje, al tu sam hepi za sad.
Sa karticama i driverima muke isusove, nekak sam izmudrijo da se AMDov CCC konačno oće pokrenut pa crossfire čak i radi. Krajnji rezultat je skroz besmislen jer se jedna grafa grije ko mutava, u kombi su tek totalni cirkus. 60ak stupnjeva u idleu sa 60-70% fan speeda. Ne pomaže da se prateća crossfire grafa nezna downclockat kad nije pod loadom tak da je stalno nasvirana. Bolje da HD6950 ubacim nutra jer je ta i solo vjerojatno brža od ove dve skup
Sa Audiigyem pak nisam imao sreće, drivere sam ubo koje Winsi oće zgutat, al niš ne svira. Nabo sam par leadova al ništa nije urodilo plodom pa ak netko ima provjerene metode koje rade za novije Win10 buildove, do tell.
Sa OSom nikakvih problema, Win10 IoT LTSC sasvim pristojno vrti, nedostatak standardnog smeća je osvježenje.
Al se zato 2000te osjete sa neonkama i domaćim plexi rješenjima

na kraju me Big Typhoon zaribo jer je tolko visok cooler da sam vent sa vanjske strane bočne morao prebaciti. Vruće, glasno, beskorisno, al sutra bi kantu na LAN popeljo just because. Bar po zimi u slabo grijanim prostorima bi pokazala pravu vrijednost