Malo smo se ulijenili sa skeniranjima, ovo imam u kolekciji a kak je
short and sweet (40 stranica) reko ajmo ga rješit da se vratimo na
right track.
O čemu se radi ?
Prvi i zadnji ikad izašli PC Playov spinoff časopis posvećen prohodima i šiframa, iz proljeća 2001. (negdje 2,3 mjesec pretpostavljam, ni ovo ni PC Play inače notorno nemaju datume ikakve igdje navedene, pa neznaš koji je mjesec koji broj - ako netko točno zna te podatke neka pls navede.)
Vidio sam ovo tad na kiosku u nekom random prolasku na glavnom kolodvoru gore kod tramvaja, a za tada fakat popularnu cijenu od 9.90kn, rekao zašto ne kupiti, jer klasične cijene od 30kn za pcp ili hacker su mi tad bile dosta, jednom ne prebogatom osnovnoškolcu.
Nema tu sad nekog strašnog sadržaja, ali nije uopće ni loše, svakojaki cheatovi, easter eggs i štosevi iz igara,
tu su i neke ekstravagancije ala hex editor (što mi je tad ko klincu bez pca naravno bilo apstraktno),
a na kraju, s obzirom da sam na PS2u nabavio i Giants Citizen Kabuto, i No One Lives Forever, prohodi te dvije igre su dobro došli, pogotovo za drage mi Giantse (NLF nisam nikad prošao).
Tu je i prohod naravno nešto starijeg Curse of Monkey Islanda, pa i to može fanovima koristit.
Iako je bilo već pokušaja izdavanja dedicated časopisa (hackerov "Tips And Tricks" koji nikad nije ugledao svjetlo dana - bilo bi zgodno vidjet postoji li ikakva radna verzija toga i što je sve trebalo biti),
ni ovaj unatoč proboju leda nije uspio dogurat do drugog broja, šteta, jer za tu cijenu bi se neobavezno kupovao.
download:
https://www.sendspace.com/file/t1b8at