Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Projektor nije uopće bio u planu,tako da...a s obzirom da će biti prvi,bolji mi ne treba...nisam siguran ni koliko ću ga koristit.
|
Želiš reči da PJ ide uz Tv pa zbog toga?
Mislim da neče baš stajati besposlen ali ako budeš preferirao Tv ja bilježim da te oslobodim istog uz neku simboličnu cifru
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Sve što ti meni govoriš je meni znanstvena fantastika,ništa te ne kužim 
|
Sori. Reci što te točno buni i bit če ti objašnjeno.
A nebi bilo loše kad bi pročitao što se dosad pisalo po temama ove tematike. Šteta što projektori nemaju jednu centralnu temu kao televizije jer ovako ima svega i svačega na sve strane.
Možda bi bilo najoblje kad bi se sve to nekako spojilo zbog svih ljudi koji razmišljaju o tom tipu tehnologije pa ih zanima što sve to traži i sl.
Uglavnom , uz ovu u kojoj pišemo , pada mi na pamet
ova &
ova .
A u
ovoj i
ovoj se pisalo upravo o w1070.
Uz to , u
ovoj imaš nešto o platnima.
Ovako nabrzinu , spomenuti 'crni masking' je ono područje na platnu poviše samog "ekrana" . U specifikacijama stoji da je to 4.5" što je nekih 11.5 cm i pretpostavljam da se platno ne može odrolati više od toga.
Uz malo računice i slobodnog zida bi se moglo reči da nije ni važno ali ti si spomenuo da isto namjeravaš fiksirati na strop što taj podatak čini vrlo važnim.
Pošto je visina 106" dijagonale u 16:9 formatu nekih 132cm a količina maskinga na vrhu spomenutih 11,5cm to ti govori o visini početka tj. minimalnoj udaljenosti samog dna platna od poda.
Uglavnom , uz visinu samog kučišta platna od nekih 9cm imaš sve skupa 152cm koje kad oduzmeš od visine stropa od 2,60m rezultiraju s dnom ekrana koji je na 108 cm visine a to više nego što bi trebalo...
Dakle , stropno fiksiranje nije opcija osim ako ne objesiš 2 lanca s malim kukama i imaš ženu kojoj ne smeta 'lebdeča kazeta'. Osim toga imaš opciju fiksiranja na zid ali pretpostavljam da na taj zid ide TV pa to i nije opcija?