Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Inače, nema šanse, ali apsolutno nema šanse da bi na bilo kojem drugom (neću reći vjerodostojnijem, ali jačem) reviewu Mugen 2 dobio 20% višu ocjenu od Thermalrighta. Ne da nebi dobio, nego bi vjerovatno dobio toliko manju ocjenu od ThermalRighta, što realno i zaslužuje.
Zašto? Zato što jednostavno_Mugen_nije_bolji. On je dobar hladnjak za svoju cijenu, ali neki skuplji (btw, yebeš 100 kn) su jednostavno bolji koliko god to neki opovrgavali
|
a ti znas jer si ih testirao sve? ili si samo procitao
nadalje, to sto si napisao je upravo "TRUE sindrom" o kojem sam i pricao u clanku... upisi u google "Mugen 2 review" i pazljivije pogledaj tablice rezultata tih "jačih" sajtova... vjerojatno ces primjetiti da se Mugen 2 vrti oko 2 stupnja više ili čak u nekim slucajevima nize od tih "najboljih" rjesenja zracnih hladnjaka poput BARAM, TRUE eXtreme, Thors's Hammer itd itd.
mjerenja sam na svim hladnjacima obavio dva puta, dok sam TRUE tri puta testirao, uvijek s istim rezultatima. ocekivao sam vise od thermalright hladnjaka, dao sam im cak i vise sansi nego ostalim hladnjacima. iza ocjena i rezultata stojim 101%.
da su sredili bazu na svojim hladnjacima mozda bi situacija bila puno bolja. ovako me thermalright vise podsjeca na Diesel, Sisley, Beneton i ostali sminkeraj koji cijenu nabijaju cisto zbog branda.
isprike zbog tipfelerima... dok zavrsim clanak izgubim svu volju za ponovnim citanjem i ispravljanjem pa se greske obicno isprave kroz iducih dan-dva.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Imaš puno greškica pri kraju reviewa u vidu imena Thermalrighta, naime na jedno 5 mjesta si napisao ThermalTake 
|
evo ispravljeno... nemam pojma na kojim drogama sam bio da tolko puta thermaltake napisem