Tema: ROCCAT!!!
View Single Post
Staro 31.03.2009., 00:30   #67
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor marsal Pregled postova
Čovjek ti fino kaže u čemu je problem kod "malih dimenzija" G9, a ti se sprdaš i još ispadaš veća neznalica. Hint: paw je šapa.
jbte je ga i ti kompliciras. engleski me ide sasvim dobro, hvala na pitanju i znam pojam claw sta znaci i kako izgleda claw.
a ne smijem se sprdat? nisam nista lose mislio, al jel moram stalno biti full ozbiljan?

Citiraj:
Autor marsal Pregled postova
Kad već imate takve gigantske šake (ti i "kolega"), napravi presliku (ili navedi dimenzije) da ekipa može procijeniti ugrubo što je to "veća ruka". Uostalom, mogao si naći i nekog s manjom šakom da iznese svoje dojmove, ako je zbilja taj miš tako sitan i veličina šake je toliki problem (za razliku od ispravnog držanja).
evo... samo za tebe... pa vidi sta je "zidarska" ruka

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
Ajde molim te napravi test notebook mishonja

Dobar posao Omega, samo peglaj dalje
tnx... razmislit cu o prijedlogu :P

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Ja od claw grip miseva mogu jedino dobiti upalu zglobova
Covjeku se ne svidja/ne odgovara mu i gotovo. Imas suprotno misljenje? Napisi review i objavi ga negdje, mozes i na ovom forumu ako nemas bolje mjesto.
G9 je super mis... al kao sto sam vec ovdje i u clanku naveo par puta, jednostavno nije za ljude sa vecom rukom. zamisli da sam ja sad trazio gamerskog misa i ljudi mi preporuce G9... pljunem 700kn skoro, dodem doma i sta? imam uber preciznog misa kojeg mogu koristit u inetrvalima od pola sata.

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
posto je logiju kao jedina mana navedena cijena, (velicina je presubjektivna, mozda nekom saponji pase mali mis), a pegla konea u driverima (po onom sto sam citao okolo, pa tako i na ovom reviewu), logi ima opcepoznato dobar (ako ne i ponajbolji) support.. itd.
sto se tice softvera kod logitecha. treba imati malo milosti. koliko godina logitech razvija vec svoje set point drivere a koliko roccat radi na svojim driverima?

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote