Tema: ROCCAT!!!
View Single Post
Staro 29.03.2009., 13:04   #48
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Miš kojem je autor testa sve ovo nabrojao dobije ocjenu 90% i Editor's choice??? Nekako sumnjam u to da testiranje ima veze s ocjenom već je zatražena veća ocjena od strane linksa u cilju dobre prodaje ultrasupergejmerskog miša. IMO, naravno.
kao sto rekoh... softver misa je VECINOM vremena radio savrseno.
scroll i tipke za regulaciju osjetljivosti traze period navikavanja, sto je sasvim normalna stvar.
otkazivanje poslusnosti pri paljenju racunala se dogodilo 2 puta u 10 dana.
disko ball se dogodio prve dvije noci i potom je feature nestao.
rusenje softvera sam dozivio 2 puta u prvom danu koristenja i to sa starijom revizijom.
preciznost misa je savrsena jednom kad se pronade dobitna kombinacija.... u mom slucaju to je bio komad A4 bijelog papira.

svi ovi nedostatci su proizvod softvera koji ce se popraviti, ako vec i nisu. mogu iskreno reci da sam sa odusevljenjem koristio mis 10-ak dana i da imam tolko para viska bio bi moj prvi izbor. prvenstveno zbog odlicne ergonomije, jer mis se jednostavno stopi sa rukom.

ovo sa linksom necu komentirati, jer pljucao sam u prijasnjim testovima po proizvodima koji su to zasluzili, pljucao sam i po Kone-u... no iza ocjene stojim, a editor's choice je upravo to... urednikov izbor.

edit:
da je G9 bio centimetar i pol duzi, te malo visi, dao bi mu ocjenu 99%
ali nije. niti ce taj mis odgovarati vecini ljudi sa vecom sakom. meni su prst doslovno visili sa misa, a dlan mi se jedva oslanjao na leda misa.

oba misa imaju svoje negativne i pozitivne strane, no na kraju treba objektivno odvagati da li pozitivne stvari mogu prevladati negativne te u kojoj mjeri. ocjena je objektivna, editor's choice nagrada je subjektivna.

eto, nadam se da sam pojasnio malo

Complete Case Painting Guide

Zadnje izmijenjeno od: Omega. 29.03.2009. u 13:22.
Omega je offline   Reply With Quote