View Single Post
Staro 10.07.2008., 23:01   #162
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Oblak Pregled postova
Hmm, glasovao sam za tebe zato si si nas...
No nemoj se uvrijedit, ni nitko od vas ovdje, ali nije mi jasno kako ti je kuciste uopce dospjelo tamo... Mislim, kad sam vidio konkurenciju, ono, kucista su veicnom rucna izrada od nule...

Jos jednom ponavljam, nhf...
i zato jer je kuciste od nule radjeno ga automatski svrstava u kategoriju ljepseg/boljeg ili sta vec od mog?

stvar ljepote je naravno subjektivna stvar i nekom je ljepse ono kricavo cudo, nekome moje crno cudo, tu se nemoze raspravljati..

ili si mozda ciljao na to da sam ja recimo manje truda i volje ulozio u svoj case dok sam pokusavao u godinu dana nauciti bojati "from scratch" ?

meni chieftec dragon ima fenomenalnu liniju, izgleda jednostvno, nenametljivo, a opet... kako da kazem... mocno?
namjerno nisam dirao nista na kucistu, kao ni na Kali niti cu dirati liniju kod cm690 jer se kucista jednostavno uklapaju u ideju koju imam kako ta kucista trebaju izgledat. dakle kucista su birana a ne, eto... prvo od ruke pa sta bude.

radi se pomalo na ideji i kompletne izgradnje od nule za HTPC... kad ideja bude gotova, mozda se i krene u izvedbu. nisam nesposoban, spojit dvi tri stranice mi nije problem, al trenutno nemam prostor, garazu ili sta vec di bi to mogao raditi... nazalost

zato se usavrsavam na drugim poljima, dok ne budem u mogucnosti svoje kuciste radit.

nhf naravno

Complete Case Painting Guide
Omega je offline   Reply With Quote