View Single Post
Staro 31.05.2008., 21:25   #123
Omega
Premium
Moj komp

Omega's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
UPDATE

evo jedan mali update... stvari zasad idu prema planu i ako se ovako nastavi, mogli bi biti gotovi kroz 6. mjesec... naravno, ovisi koliko cu biti uspjesan u nabavi boje

100 puta sam ponavljao svima koji zele bojati kuciste. prije bojanja, povrsinu temeljito oprati i ocistit. kuhinjski deterdenti su idealni jer jako dobro odstranjuju masnocu i necistocu i jos lakse se ispiru samo uz pomoc vode.

sasija i stranice primed and ready. plasticne maske su obrusene, ali nisam jos kupio plasticni primer pa moraju pricekati, ali njih ionako mislim zadnje bojati.
sto se tice kuciste, primjecujete da sam napravio rupu u mobo trayu i dodao sipku na kraju mobo traya.
rupa je za jedan set diskova, da se lakse provucu i spoje diskovi te provucu kablovi od napajanja.

dovrseni su i nosaci za lim koji ce razdvajati psu/hdd od ostatka.
ima jos dosta posla oko toga, lim treba izravnati, ucvrsiti, obojati i probusiti rupe jer ce se uz ove nosace zavidavat u stupove koji ce drzat hard diskove tako da ne seta po kucistu.

eto ga... sljedeci put kad bude update, nadam se da ce barem stranice biti obojane

~ 310kn

~ 61:00h

Complete Case Painting Guide

Zadnje izmijenjeno od: Omega. 31.05.2008. u 23:14.
Omega je offline   Reply With Quote