Citiraj:
Autor Fleks
to je istina da je masa ljudi nakon 3-4 godine losih vozaca jer su tek sad kupili auto, a 3 godine su vozili petkom i subotom navecer...
|
i da vozis par godina svaki dan to te ne cini dobrim vozacem. kolko ti vozis? 2 godine? vozis svaki dan? mislis da zbog toga ok vozis?
guess again
Citiraj:
To su obicno vozaci slepera ne zelenom valu...
|
to su odredeni prisutni forumasi koji pljucaju po svemu i svacemo bez previse osnova i sa vozackim stazom kojeg zaba moze izbrojat na prste jedne noge.
Citiraj:
a to su profesionalni vozaci, u narodu zvani kamijonđije i to je mit da su dobri vozaci. To je ko da kazes za fikus koji u koncaru slozi dnevno 40 kompjutora na traci da je dobar OCer...
|
ostavi se kamijondija na miru. probaj vozit kamion kao zivotnu profesiju pa onda govori o njima.
Citiraj:
Ti se ne zivciras zbog spavaca na semaforima, pa cekas ko idiot jer se glupani sjete trazit brzinu na zeleno svijetlo ili zato sto neznaju sinkronizirano krenut?? Ti ne popizdis kad ti debil prodje na crveno?? Ti ne poludis kad ti netko uleti u škare?
|
kakve koristi imam od zivciranja zbog toga? osim sta si povecavam mogucnosti da i sam napravim sranje jer na sljedecem krizanju razmisljam koji moron je upravo napravio sranje a ne kako sam zaboravio dat zmigavac i prestrojit se na vrijeme.
ziv, zdrav, auto u komadu, shupak sam, "idemo dalje"
Citiraj:
Ja mislim da se ti ne nerviras jer si se nadisao malo previse farbe od farbanja kucista pa si tako strasno flegmatican...
|
mozda... a mozda sam i flegmatican zbog cistog zraka, mora i nedostatka guzvi i "losih" vozaca u prometu.
Citiraj:
I doso bi prije tebe jer bi krenuo pola sata ranije. Nikad u zivotu ne kasnim i svugdje stignem na vrijeme bez zurbe.
I ne nije stvar od tocke a do tocke b, nego je stvar u tome sto su izgubljeni i ulovi ih panika, a nece polako nego nesto sebi/suputnicima zele dokazat i rade pizdarije i greske.
|
nisam ni rekao da bi to bio time trial.
ciljao sam na to da bi se ti izgubio putem na par krizanja, iako ih u sibeniku ima tolko. isto ko sta bi se ja izgubio u zagrebu i na krizanjima malo sporije vozio da stignem procitat znakove. ti stignes procitati 20 znakova u 100 metara kad ides 80kmh?