![]() |
BRZINA download-a na u torrent-u
Pokusavam skidat neke stvari preko u torrenta medjutim brzine su uzasno male najvise 60kb/s za jedan torrent! Kad ih upalim više cudom bude na sekundu 100 pa padne i na kraju opet 60kb/s!
Moje pitanje je da li je moguće postić veću brzinu preko nekih postavki????? jer kad idem na speed test postize 1,5Mb/s cak i vise ovisi na kojem serveru je test! Koristim MAX-Adsl 2Mb/s po novome sada 4Mb/s!! I, torrente skidam preko demonoid!!! reg. sam korisnik Hvala svima unaprijed!!!!:no2drug: |
Ako skidaš s javnih trackera tipa piratebay ili mininova,uz nepravilno konfiguriranog klijenta,nemoj se ništa čudit.Kada ima 1000 peerova,a svi škrtare na uploadu,nemaš koristi od njih.
|
Reg. sam na demonoid i sa njega skidam torrente!!!
|
joj,joj...jel ti je otvoren port? Koji Router imaš?
|
d link router!
|
Citiraj:
Evo primjer I firewall u Windowsima mora imat poštelane Exclusions za taj određeni port koji koristiš na klijentu za skidanje torrenta:respekt: |
brrrrr da sam bar toliko strucan da to sve razumjem!
Modem:Dlink DSL-584T |
Citiraj:
Ovđe |
Eno na onom linku koji ti je Nightrain dao imaš slike kako to trebaš uradit.To je praktički isti router,samo što ovaj ima wireless.
|
tu je samo jedna slika tog programa medjutim dalje nema nista???
|
sorry ako sam naporan
|
Citiraj:
|
mislia sam da su slike tu...kako treba podesit router! HVALA
|
i, kad si otvoris port svejedno ne ocekuj full brzinu.
Jer kako je Žile rekao, sve je to javno i svi skrtare. nista nije bolji niti Demonoid, jer se pozivnica nade za nepunih 5 min googlanja. :beer: |
Koja je onda najbolja stranica za skidanje torrenta? ja sam mislio da je demonoid jedna od...
|
|
e da jos da napomenem na poslu ;) koristim iste te torrente i brzina je 230kb/s a imamo iskon internet 2Mb/s!
Zato mi nije jasno kako ja doma ne mogu postic istu brzinu??????????? Aaaaaaaaaaaaaaaa da poludis |
Citiraj:
2. Upload si stavi na 70% - iznad ćeš si ugušiti ukupan promet (DL i UP) |
prvo procitaj ovo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 a onda pitaj kaj ti nije jasno,nije bed pomoći ti:D
|
Jedno malo pitanje?
Imaš li možda kojim slučajem MaxTV? |
Drugo pitanje. zasto iza svake recenice ide !!!! ?
|
Da imam MAX tv...
|
ali i prije nego sam koristia max tv ista stvar se desava...
|
Citiraj:
Jest,kao što je reko netko prije,nemoš očekivat nešto posebno,s obzirom na Max Tv |
Za upit iz naslova 2 uvjeta moraju bit ispunjena:
1) Dobro konfiguriran klijent/roter/firewall,... 2) Privatni torrenti Svi ostali savjeti, ovo, ono je da prostite sviranje kurcu:D Na javnim trackerima uhvatit max speed je kao igrat poker u kafiću, jednom dobiješ, jednom izgubiš, i tako... Dok o lošim postavkama klijenta nemamo šta ni pričat, to jednostavno moraš podesit kako treba ako se mislim imalo ozbiljnije (čitaj: ako skidaš više od kojeg GB mjesečno) torrentima bavit. Savjet kako to napravit, imaš i na ovom forumu, pa nema smisla da u ovoj temi ponovno prolazimo kroz to;) Pročitaj, pa ako gdje zapne, pitaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |