![]() |
sysss riskiraš ban :D kad jelc ovo vidi bude bilo svačega :D
ja sam jutros omasio brk sa snedvicem od sira i podriguše :D |
Citiraj:
|
Sinoć sam se ubio zdravom seljačkom hranom, nema kaj sve nisam poŽderao:D
Sir, vrhnje za predjelo, nastavak sa domaćim kobasicama, špekom, friškim ajvarom i hrpom crvenog i bijelog luka...došao danas doma a žena se drži na dva metra od mene:) |
jel i ti voliš sam sebe prevariti dok jedeš sa češnjakom? tipa dok ne gledaš si ga obilno nasjeckaš u kruh?
naravno onda ti smrdi jetra par dana, ali prevara rulez :) |
za otvaranje dišnih puteva preporučam pizzeriju leonardo na gornjem gradu. naravno radi se i pikant pizzi. zadnji put kad sam bio tamo iznojio sam se ko svinja :D
|
To onaj restić iza Nokturna ? Prva ulica desno kad se ide gore po Tkalči ?
|
Izgleda da mi je syss poslao prehladu mailom no avg jos nije skroz popustio :D
Malo smrcanje ,krvarenje nosa ,glavobolja (slaba) al ne dam se ja :p Za veceru sam puknuo mileram ,neki kulen i glavicu luka VECERAS NEMA SPAVANJA BLIZU MENE :lol2: |
Citiraj:
ili je to bio nokrturno di sam jeo pizzu..god damn nemogu biit 100% siguran...morat cu otici u obije na pikant pizzu da se podsjetim :zdero2: |
Prvo je Nokturno, iza njega je Leonardo. Nokturno je pizzerija, a Leonardo ima svega i svačega...
|
Danas sam bio na otvorenju velesajma.
Čobanac su kuhali na otvorenom u malom lončiću od 700 litara. Bio je odličan. Malo šarf. Nakon toga sam prošao degustacije u 1. i 2. paviljonu. Sir, kulen, pršut, vino, pivo ... Opet sam ogladnio i maznuo porciju fiša. Nakon svega toga sam posjetio restaurant globus da ubacim nešto u kljun i utažim žeđ. Sutra repriza. :D |
vuco - u nokturnu isto imaš svašta za klopati...ne samo pizze :)
...jucer za ručak je bio zapečeni grah (malo ljutkasti) i faširanci...nakon toga domaća makovnjača :) danas sam za doručak maznula jedno pecivo s bučinim sjemenkama koje sam namazala putrom i nutra natrpala kuhane šunke i majoneze:goood: mislim da necu biti gladna tak' skoro :fiju: |
jutros: kulen, dimljeni sir i ajvar njaha..najeo sam se kak prasac :P
|
dorucak - abkultura ona opti complex sa 0.1%mm i uz to malo kuk.pahuljica ....
|
Da vidite u kako izgleda lonac za čobanac od 700 litara. :D
http://uploadcentar.com/img20/4641cobanac.jpg |
to je amdejac kao mali upao u taj lonac i od tada proždire svu hranu koju može pronaci :D
|
Citiraj:
...jelc, kaj cekas s ovim ? ...:banned: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš sreće da je Jelc kod Punice jer bi dobio južno voće kao preventivu protiv želučanih tegoba. :D Na zdravoj hrani pišite o pahuljicama do mile volje. Ali nekako ste mi tamo zamrli. Već 3 mjeseca niste postali. Kaj ste se zasitili pahuljica? |
Issss....da li moram reći da sam se kod najdraže punice ubio ko zadnji sacpra?:D
Nego, onaj "lončić" za čobanac fino izgleda...mislim da budem morao posjetit organa na ZV da malo istražimo kaj sve ima finog za poŽderati:nuts: |
Dali se mozda planiraju kakve zdere, nisam bio 10 mjeseci u Zg na zderacini. I Darth pica je najavio da bi mozda dosao ako bude kakav zgodan termin. :)
|
Citiraj:
Tebe i onu picu iz OS više ni ne shvaćam ozbiljno za Ždere....svaki put se bahatite kako budete došli pa štani... |
Jeltz, u ponedeljak zderemo, pocinjemo za rucak pa dok stignemo :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Gdje je ponedjeljak...odo ja sutra na čobanac:D |
Pripremam se lagano. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogao sam si i mislit, svake godine se razbježite.
|
Citiraj:
Moze te samo tsunami spasit :lol2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |